باقلواااااااااخوشمزه مدیر استارتر عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 4391 عنوان خانما دور و اطرافمون زایکان زودرس هفت ماهه هشت ماهه زیادد شده راسته میگن از واکسن کروناس 71 بازدید | 9 پست ...؟ _الو مامان جونم سلام خوبی؟ _سلام مادر خوبم. _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم) 1403/04/24 | 17:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamani_fadat عضویت: 1402/06/29 تعداد پست: 233 بعله ما هم شنیدیمواسه خود منم نزدیک بود اتفاق بیافته که دکترم به دادم رسید ❤️❤️😍🥰❤️❤️
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 36336 نه بابا .درسته واکسنای کرناعوارض زیادی داشتن ولی این یکی جزءعوارضش نیست زایمان زودرس به خاطروضعیت جفت ،جنین ومادره .ممکن هم هست ژنتیکی باشه والامن که ندیدم کسی زودترازموعدزایمان کنه راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
جونmدل عضویت: 1403/04/19 تعداد پست: 55 یکی تیروئیدش به اوج میرسه یکی سکته میکنه یکی کبدش از کار میفته غده های بدخیم و سرطان که نگوووو. مریضی و مرگ و میر بیداد میکنهههه
جونmدل عضویت: 1403/04/19 تعداد پست: 55 قبل اینم بوده برای همین نمیشه گفت قبل این همه چی بوده اما ما میگیم همه چی به دفعات بیشتر شده خیلییییی
سردارآسمان♥ عضویت: 1394/07/21 تعداد پست: 5133 نه ربطی نداره از همون ۱۰ سال پیش که زایمان کردم هم بوداون موقع میگفتن به خاطر اشعه ست
97mamany عضویت: 1397/09/17 تعداد پست: 9994 والا من که ندیدم ، توی فامیل پرستار داریم و آدم معمولی که دو یا سه دوز هم واکسن زدن و خدا رو شکر بارداری و زایمان طبیعی و خوبی هم داشتن وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
هستی_تنها1 عضویت: 1388/08/11 تعداد پست: 80739 قبل این همه چی بوده اما ما میگیم همه چی به دفعات بیشتر شده خیلییییی نه بیشتر نشده حداقل اطراف من اینطوری نیست