2777
2789
عنوان

چرا بعضی ها نمیتونن یک جا بند بشن

137 بازدید | 10 پست

خیلی وقته دوست دارم دلیلش رو بدونم

منظورم از سوال اینه که چرا نمیتونن راحت بشینن، استراحت کنن، اصلا یه وقتایی هیچ کاری نکنند

به نظرم این خودش یه نوع مهارته

واقعا نمی‌فهمم یه بارم استاد تعمیر کارم بهم گفت نمیتونم پنج دقیقه بشینم باید حتما یه کاری بکنم

نمیدونم شایدم این یه ویژگی خوب و مفید بودنه

ولی چند نفری رو که میشناسم همه اونها دچار اضطراب هستن. نظر شما چیه؟ خوب و مفید بودنه یا یک نقص؟

من ک بهشون حسودیم میشه ارزومه اینقدر انرژی داشته باشم من ک ب زور سر پام همه کارام زورکیه و مجبوری

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دیگه بستگی به تایپ شخصیتیشون داره 

Xxxjها نمی تونن بی کار بمونن

Xxxp ها هم که نمی تونن از استراحتشون دست بکشن

یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨
دیگه بستگی به تایپ شخصیتیشون داره Xxxjها نمی تونن بی کار بموننXxxp ها هم که نمی تونن از استراحتشون د ...

تایپ شخصیتی میگه دارای چه رفتاری هستند نمیگه که همه رفتار هاشون درست هست که

اگر برای تایپ خاصی اوکی بودن این نوع رفتار و برای بقیه نه پس نباید احساس اضطراب و بی‌قراری میکردن

تایپ شخصیتی میگه دارای چه رفتاری هستند نمیگه که همه رفتار هاشون درست هست کهاگر برای تایپ خاصی اوکی ب ...

ببین دوست عزیز اصولا افرادی که تایپ شخصیتیشون به j ختم میشه افرادی هستن که با برنامه ریزی مشخصی زندگی می کنن و تا کارهاشون و به اتمام نرسونن یک جا نمی شینن

و افردای که تایپ شخصیتیشون به p ختم میشه برعکس این افراد عمل می کنن

یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨
ببین دوست عزیز اصولا افرادی که تایپ شخصیتیشون به j ختم میشه افرادی هستن که با برنامه ریزی مشخصی زندگ ...

خب یعنی منظورتون اینه که این بیقراری برای افراد خاصی نرمال هست و خوبه؟

خب یعنی منظورتون اینه که این بیقراری برای افراد خاصی نرمال هست و خوبه؟

بله برای بعضی از افراد نرماله ولی به این معنا نیست که خوبه 

[QUOTE=346210251]بله برای بعضی از افراد نرماله ولی به این معنا نیست که خوبه فهمیدم. مرسی که از اطلاع ...

خواهش میکنم 🌺