2777
2789

سلام عزیزم

شهر ما بینی گوشتی ۶۰ م میگیرن

می‌خوام برم تهران پیششون عمل کنم

ارزشش رو داره ؟

بینی من کاملا گوشتی هست 

خوب در میاد ؟

مامان دوتا فرشته آذین و آبتین❤️😘 خدایا حافظ تمام کودکان سرزمینم  و فرزندانم باش...اللهم صل علی محمد و آل محمد...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سمت شریعتیه.... چرا مشکل چیه؟

مشکل اینه پول مفت گرفت ذره ای تغییر تو خودم ندیدم انگار هیچ عملی انجام ندادم هرکی دید گفت مطمئنی عمل کردی چرا اصلا تغییر نکردی تازه ابروهام ناقرینه شده ...یه دندونم تو عمل زدن شکستن جای بخیه هام هم مو درنمیاد اون قسمت کامل کچل شده ‌...من رفتم شکایت کردم کلینیک الی سمت سعادت اباد دکترش اونجا ویزیت میکنه منو بیمارستان البرز عمل کرد...

سلام گلم هنوز ک گچ رو بینمه ولی بخاطر نوع جراحیشون اصلا کبودی نداشتم بعد عملم خیلی راحت از بینی نفس ...

سلام عزیزم خوبی من از شهرستان میخام برم پیشش عمل کنم الان سه روز دیگ نوبتمه این دستیارش میگه کل پولو بزن کارت.. محمد امین فرزین. هموین دستیاری داره؟؟

خداروشکر عزیزم ایشالا که بینیت دقیقا باب میلت باشه❤ من چون خیلی دنبال دکتر گشتم گیج شدمالان که اینو ...

سلام عزیزم خوبی من از شهرستان میخام برم پیشش عمل کنم الان سه روز دیگ نوبتمه این دستیارش میگه کل پولو بزن کارت.. محمد امین فرزین. همچین دستیاری داره؟

سلام عزیزم از بینیت راضیی؟منم پیش دکتر محترمی وقت گرفتم میشه عکس بینیت رو ببینم؟از عملت راضی بودی؟بی ...

سلام عزیزم خوبی من از شهرستان میخام برم پیشش عمل کنم الان سه روز دیگ نوبتمه این دستیارش میگه کل پولو بزن کارت.. محمد امین فرزین. هموین دستیاری داره؟