2777
2789
عنوان

هفته 6 بارداریم اینا طبیعیه

159 بازدید | 23 پست

من تا دیروز که خون ریزی داشتم امروز بند اومد چند روز پیش رفتم سونو گفت ساک هست ولی کیسه زرده هنوز تشکیل نشده بعد امروز میل به هیچی ندارم یعنی دلم نمیخواد هیچی بخورم از صبح حدود ۱۰ تا بادام خوردم و الان تونستم چنتا تیکه مربا به بخورم ولی حس میکنم معدم داره میاد دهنم دلم تاب میخوره تو هم حس سنگینی دارم فقط باید دراز بکشم  معدم حس میکنم توش اتیشه با اینکه چیزی نخوردم میترسم بچم مواد مغذی نرسی بهشولی نمیتونم هیچی بخورم 

هفته های اول طبیعیه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

انشالله که بچت صحیح سالمه 

بعضاً بد ویارن کلا 

کمک میخوری اشکال ندارد چیزای مقوی‌بخور 

من ۴ کیلو کم کردم فقط با میوه و یکم آجیل و نون پنیر گردو سر کردم😑

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برای اینکه خدا یه بچه سالم بهم بده برام صلوات بفرستید😔.                                                                     ۳بار سقط داشتم💔💔
انشالله که بچت صحیح سالمه بعضاً بد ویارن کلا کمک میخوری اشکال ندارد چیزای مقوی‌بخور من ۴ کیلو کم کرد ...

کم*

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برای اینکه خدا یه بچه سالم بهم بده برام صلوات بفرستید😔.                                                                     ۳بار سقط داشتم💔💔
انشالله که بچت صحیح سالمه بعضاً بد ویارن کلا کمک میخوری اشکال ندارد چیزای مقوی‌بخور من ۴ کیلو کم کرد ...

همون مقویم میلم نمیره من شکمو که همش جلو یخچال بودم دلم به هیچی نمیکشه دوتا لقمه که میخورم انگار زهر خوردم 

هی من الان ۱۷هفته تازه یکم بهتر شدم ولی تموم نشده،تمام این مدت اندازه آیی خوردم که نمیرم فقط،حتی داروهای تقویتی و فولیک اسید نخوردم مثل جنازه یک جا افتاده بودم،فشارم یکسره پایین سرم میزدم.خیلی شبا بدون شام می‌خوابیدم،میوه آجیل سبزیجات لبنیات دهن نزدم.

2810