2777
2789
عنوان

شرط پسر برای ازدواج با من

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 24 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا همسر من همچین چیزی نگفت ولی خودم دیدم دستش تنگه دانشجو بود همه همین کارها رو کردم 

ببین ارزشش رو داره اخلاقش اینا اوکیه یا نه والا راستش تو این دوره زمونه واقعا سخته هم برای پسرا هم دخترا با هم بشینید صحبت کنید همه خرج ها رو بنویسید دو سه بار بازنگری کنید صرفه جویی کنید ببینید چطور میتونید زندگی بسازید 

بنظرم گذشتن ازوام سخت نیس فقط اگر روزی راضی شدی ازش ی مدرک بگیر ک وامادادی و قراره قسطشم بده

آره حتما باید مدرک داشته باشه پس فردا خدای نکرده ب مشکل بربخورن نمیره قسط وام بده و دردسرش برای خانمه

تاپیکهای اینجارو میخونم حس میکنم دخترا به سرشون ضربه خورده

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

ببین خواسته ی دیگه ای نداره؟‌بگو تعارف نکنه

مثلا شرط‌ نداره خانوادت یکسال اول شام و ناهار بفرستن که ب آقا فشار نیاد؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫