2777
2789
عنوان

سی میلیارد نقد میدم شوهرتو بهم بفروش این کارو می‌کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من رایگانم تحویلش میدم ولی خب چون گفتی در ازای پول،پولم میگیرم و برای روح بابا‌جانم و سلامت مادرم و خانواده‌م خیرات میکنم

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
این سوالای بچگانه چیه میپرسید دغدغه ت خریدنه شوهر مردمه؟

نهه می‌خوام ثابت کنم همینایی که میان میگن شوهر نکن شوهر خوب نیست شوهرشونو با هیچی عوض نمیکنن  یه روز از پیش شوهرشون دور باشن خودشونو میکشن

صد میلیون هم بده از شیر مادر حلال ترت

مادر فرزندی هستم که با سن کم غم های زیادی توی قلبشه فرزندی که در آرزوی پیش دبستانی رفتن کیف به کول می شینه دم در تا ظهر که بچه های پیش دبستانی رو ببینه و ذوق کنه فرزندی که پدرش جز یه زخم هیچی بهش هدیه نداد😔
نهه می‌خوام ثابت کنم همینایی که میان میگن شوهر نکن شوهر خوب نیست شوهرشونو با هیچی عوض نمیکنن یه روز ...

پس شک نکن هموناییم ک الان میان قمپُز در میکنن و میگن آره عوض میکنیم دقیقا همونا تو واقعیت یه زن به شوهرشون نزدیک شه گیساشو پر پر میکنن

خیلی پولداری که سی میلیارد به نظرت چیزی نمیشه دل خوشی ازش ندارم ولی بابای بچه هامه نمیفروشمش   

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
کسی که چنین مقایسه‌ای تو ذهنش موجه و ممکن به نظر برسه از اساس ازدواجش اشتباه بوده. چون ازدواج یعنی ه ...

شوخی میکنن همه شما جدی نگیر 😏

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

اگه میخوایی بدبخت بشی بیا رایگان ببرش 

دلیلشم از تاپیکام بخون

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️

اره تازه با محتوای کامل بهت میدم حال کنی مادر شوهر اعجوبه و عمه عجوزه و خانواده ترکی همه باهم دوستن و دوست میشن مجرد و متاهل نداره. از جیم تی وی بدتر. تو جیم نمیذارن اینجوری دیگه 

با 30 میلیارد مهاجرت میکنم دیگه هرگز نبینم هیچکسو