بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من رایگانم تحویلش میدم ولی خب چون گفتی در ازای پول،پولم میگیرم و برای روح باباجانم و سلامت مادرم و خانوادهم خیرات میکنم
🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمیشوی، حتی به گریههای عمیق 🖤🖤🖤🖤 من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
مادر فرزندی هستم که با سن کم غم های زیادی توی قلبشه فرزندی که در آرزوی پیش دبستانی رفتن کیف به کول می شینه دم در تا ظهر که بچه های پیش دبستانی رو ببینه و ذوق کنه فرزندی که پدرش جز یه زخم هیچی بهش هدیه نداد😔
متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️
اره تازه با محتوای کامل بهت میدم حال کنی مادر شوهر اعجوبه و عمه عجوزه و خانواده ترکی همه باهم دوستن و دوست میشن مجرد و متاهل نداره. از جیم تی وی بدتر. تو جیم نمیذارن اینجوری دیگه