2777
2789
عنوان

باردارم پله رفتم بالا و الان درد دور ناف دارم و افتادم ب خونریزی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 994 بازدید | 65 پست
ای وی اف اصلا پیاده روی ساده هم ماه های اول نباید کنن چندتا پله که دیگه خودش خیلیه عزیزم 😐

ی غلطی کردم پله رو رفتم نمیدونم عقلم اون لحظه کجا رفت 

ولی این ک دور نافم هر از گاهی تیر میکشه منو‌میترسونه 

سقط نکردم ک دکتر گف حال جنینت خوبه جاشم خوبه

همین دیگه

از بچه نیست خونریزیت

دهانه ی واژن یا خود مجرای واژن ممکنه باشه

منم خونریزی داشتم

نه هماتوم بود نه از سقط

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکنید🙂‍↔️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله خیره نترس استرس بدتر میکنهدرضمن شما که آی آفی بودی چرا با پله رفتی خب یه کمی منتظر میشدینگرا ...

نه زیر دلم درد نمیکنه اصلا 

فقط دور نافم هر از گاهی در حد قابل تحملی تیر میکشه من الان از اون‌میتریم

من اولین بار در حد پریودی خونریزی کردم یعنی یه طوری بود همه گفتن احتمال سقط بالاست ولی خداروشکر الان ...

من پد نمیزارم ولی از دیروز تا الان س بار با دسمال پاکردم دیدم خون هست 

دور نافمم هر از گاهی تیر خفیف میکشه برا همین خیلی میترسم

همین دیگهاز بچه نیست خونریزیتدهانه ی واژن یا خود مجرای واژن ممکنه باشهمنم خونریزی داشتمنه هماتوم بود ...

راستی اینم بگم من فکردم عفونت دارم رفتم بیمارستان مامای بیشور معاینم کرد شاید از اونم باشه ک الان ب خونریزی افتادم نه؟

راستی اینم بگم من فکردم عفونت دارم رفتم بیمارستان مامای بیشور معاینم کرد شاید از اونم باشه ک الان ب ...

اگه جفتت پایین باشه ممکنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️
راستی اینم بگم من فکردم عفونت دارم رفتم بیمارستان مامای بیشور معاینم کرد شاید از اونم باشه ک الان ب ...

اره دقیقا

وازنت رو زخم کرده

ولی نگران نینی نباش

اون جاش امنه

نمیتونه با معاینه کاری بکنه

ولی نذار تو سه ماهه اول معاینه بشی

شما که اینقدر سخت باردار شدی فقط پیش دکتر خودت برو

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکنید🙂‍↔️

همین دیگهاز بچه نیست خونریزیتدهانه ی واژن یا خود مجرای واژن ممکنه باشهمنم خونریزی داشتمنه هماتوم بود ...

شما وقتی خونریزی داشتی تیر کشیدن دور ناف داشتی ؟من زیر دلم درد نمیکنه فقط دور نافمه ک هر از گاهی تیر میکشه

دکتر نگف جفتت پایینه گفت جای جنینت خوبه

جای جنین ربطی به جفت نداره نمیدونم برو دکتر بگو حتما خونریزی تو بارداری حتی اگه در حد لک باشه خطرناکه باید دارو مصرف کنی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️
شما وقتی خونریزی داشتی تیر کشیدن دور ناف داشتی ؟من زیر دلم درد نمیکنه فقط دور نافمه ک هر از گاهی تیر ...

اون میتونه کلا از بارداری باشه

خود بارداری یکسری درد رو ایجاد میکنه

همیشه خوش گمان باش و خودتو اروم کن چون تا مطمئن نشدی الکی استرس بگیری به نی نی اسیب میرسه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکنید🙂‍↔️

اره دقیقاوازنت رو زخم کردهولی نگران نینی نباشاون جاش امنهنمیتونه با معاینه کاری بکنهولی نذار تو سه م ...

پس چرا دور نافم درد تیر میکشه هر از گاهی😭زیر دلم درد نمیکنه ها فقط نافمه ک خفیف تیر میکشه مخصوصا موقع راه رفتن 

2810