خانوما من لکه های کوچولو در حد نوک سوزن میدیدم دکتر گفت که شیاف رفتم شیاف خارجی از ددروخونه گرفتم قبلش که شیاف اسرانی میزدم لکه هام کم بود چن روز شیاف خارجی زدم روز به روز لکه بینیم زیاد شد که به لخته رسید حالا دو روزه شیاف ایرانی میزنم لکه بینی کم کم شد که دیروز با مدت ۱۸ ساعت اصلا منی که بدون پد نمیتونستم بمونم بدون پد موندم و قطره نیومد ولی بعد ۶ هفته که رابطه داشتم یکم خون اومد در حدود ۲ ساعت که موقع شبافم بود گزاشتم دیگه حالا خون کامل بند اومده دوباره بنظرتون من شیاف خارجی حساسیت دارم یا به من نمیسازه چون شیاف ایرانی که قیمش ۴۰ تومن بود خونریزی من حتی لخته های منو کامل کامل از بین برد بنظرتون چون شیاف باعث خونریزی شده میتونه به بچم اسیب بزنه من پتجشنبه نوبت سونو دارم ولی هفته قبل که رفتم که شروع خونریزیم بود گفت ساک هست ولی هنوز جنین نیست ممکنه چون این شیاف گرونه تقلبی باشه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
شیاف هیچ تاثیری نداره تنها کشوری تو دنیا که از شیاف پروژسترون استقاده میکنه ایرانهراجبش تو هم اگه تو ...
اخه منو دکتر گفت ولی من با شیاف ایرانی اصلا نمیزاشتمم اوکی بودم وقتی خارجی گزاشتم شروع کردم خونریزی میگم شاید حساسیت داشتم به این شیاف وه اینقد لخته میدیدم حالا بدون شیاف یا با شیاف ایرانب خوب خوبم