بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه مدت صبر کنید هم شرایط جسمی و هم روحیتون بهتر شد، اقدام کنید، در هر صورت باید دوره ی سوگواری رو پشت سر بگذارید. با به دنیا اومدن بچه همه چی رو روال می افته.
منم بعد کورتاژ این حس داشتم حس میکردم عزیزی از دست دادم ساعت ها تو خونه گریه میکردم اصلا از خودم مراقبت نکردم حس بی عرضگی داشتم بعد دوماه دچار کمر درد وحشتناک شدم حتی یه لیوان جابجا نمیتونستم کنم دکتر گفت قوای از دست رفته کم کم به خودم اومدم گفتم باید سرپا بشم هیچی مثل سلامتی نیست داروها و غذاهای پر انرژی خوردم اسمم باشگاه نوشتم رفتم باشگاه سرحال شدم دوباره بعد ۷ ماه اقدام کردم شکر خدا باردار شدم ولی ایندفعه به کسی نگفتم میدونی اطرافیان بدونن سقط بشه بار فکریش بیشتر ه نگفتم تا رفتم آنومالی که خطر سندرم داون هست آزمایشش گرون مجبور شدم پول سیسمونی که جمع کردم بدیم آزمایش و یه ۲۰ روزی دوباره کارم گریه که خدا لطف کرد بهم و سالم دراومد الانم پوستمو کنده از بس شیطونه🤣امیدت به خدا باشه خودتو جمع کن رحمت با دکتر طب سنتی تقویت کن اگه اولین بار نیاز به پیگیری نداره امید خدا ۵ ماه دیگه اقدام کن