2777
2789
یه وقتا میگم کاش رفته بودم مثلا می بینم کسی میره یا کسی مثلا چیزی خریده طلایی چیزی یکم دلم میکشه . و ...

منم عین خودت فقط از بچه هم خوشم نمیاد با این شرایط همین که کسی بگیره منو نعمته😇🤣

⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن هرچه میخواهد دل تنگت بگو خیلی خوبه⭐️چند شعر زیبا: در جوانی پاک بودن شیوهٔ پیغمبریست ؛ ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار / بنی‌آدم سرشت از خاک دارد ؛ اگر خاکی نباشد آدمی نیست / برگ درختان سبز در نظر هوشیار ؛ هر ورقش دفتری است معرفت کردگارمن از چند تا دارو نتیجه خیلی خوبی گرفتم و تا بتونم معرفیشون میکنم قطره پرسیکا برای پوسیدگی و درد دندون روغن بنفشه بر پایه زیتون از سایت mte24 برای سفیدی مو که البته بیماری نیست ولی مثل معجزه بود سیاه شدنش ویتاگنوس برای درد پریود که تو همین سایت گفتن برای نازایی هم استفاده کردن قطره زعفران و اسطوخودوس زردبند برای اعصاب قطره ایبروگل برای مشکلات گوارشی🌱

علاقه ای به کار بیرون ندارم 

چیزی به اسم پول توجیبی نداشتم تا الان که نزدیک بیست ساله🫢

هر وقت هرچقد  بخام میگم‌

یه کارتشم دست منه گاهی ده تومن  توشه گاهیم صفره بدون اینکه بگم خودش میزاره نیاز داشته باشه برمیداره  

عایش سابقم...دوتا داداش کم سن و عزیز تر از جونمو باهم ۲۰ دی تو تصادف از دست دادیم حال دل وروحمون بشدت خرابه بخصوص  ودوتا بچه کوچولوشون که درکی ندارن ومدام سراغ باباهاشونو ازمون میگیرن ممنون میشم صلوات بفرستین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چجوری ینی پس انداز شخصی؟وقتی پول تو جیبی نیست چجوری؟

مبلغ انقدر بالا نیست که فکر کنی . همیشه توی محدوده ده میلیونه یا کمتر از اون. مقداریشو پدرم بهم داد اول ازدواجم باقیش هم توی خانواده همسرم هدیه نقدی خیلی رایجه مثلا تولد و روز زن و عیدی و اینا همه نقدی بهم کادو میدن دیگه من جمع میکنم . 

منظورم از پول توجیبی اینه که مثلا من بگم ماهی انقدر بده به من اینجوری نداریم بینمون لازم هم نیست 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
منم عین خودت فقط از بچه هم خوشم نمیاد با این شرایط همین که کسی بگیره منو نعمته😇🤣

ان شا الله بهترین ها نصیبت بشه ❤️

نمیدونم روحیه ها فرق داره ولی من خیلی از زوج ها رو اطرافم دیدم که بدون بچه بودن و بعد که سن ها بالاتر رفته دیگه نه دل و دماغ سابق رو داشتن نه حوصله بچه اوردن به نظرم اگر ادم اون درایت و مهارت بچه داری رو در تودش تقویت کنه بچه داری سخت هست ولی لذت بخشه و واقعا از یه سنی به بعد بچه ها روی دور میفتن و پا به پات میرن جلو دیگه لازم نیست تو اونا رو بکشی ببری ولی بازم میگم بستگی به تربیت داره 

2805
ان شا الله بهترین ها نصیبت بشه ❤️نمیدونم روحیه ها فرق داره ولی من خیلی از زوج ها رو اطرافم دیدم که ب ...

من از زایمان میترسم 😶

⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن هرچه میخواهد دل تنگت بگو خیلی خوبه⭐️چند شعر زیبا: در جوانی پاک بودن شیوهٔ پیغمبریست ؛ ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار / بنی‌آدم سرشت از خاک دارد ؛ اگر خاکی نباشد آدمی نیست / برگ درختان سبز در نظر هوشیار ؛ هر ورقش دفتری است معرفت کردگارمن از چند تا دارو نتیجه خیلی خوبی گرفتم و تا بتونم معرفیشون میکنم قطره پرسیکا برای پوسیدگی و درد دندون روغن بنفشه بر پایه زیتون از سایت mte24 برای سفیدی مو که البته بیماری نیست ولی مثل معجزه بود سیاه شدنش ویتاگنوس برای درد پریود که تو همین سایت گفتن برای نازایی هم استفاده کردن قطره زعفران و اسطوخودوس زردبند برای اعصاب قطره ایبروگل برای مشکلات گوارشی🌱

من از زایمان میترسم 😶

منم میترسیدم . خدا خواست و سزارین شدم با بیهوشی . خوابیدم پاشدم گفتن بفرمایید بچه خدمت شما 😄 ولی خدایی انقدر حس داشتن بچه عجیب و خوشمزه هست که واقعا حیفه ادم از خودش دریغ کنه