2777
2789
عنوان

چرا همه داف و خوشگلن😑😂هشتگ غیبت تایم😂🔪

| مشاهده متن کامل بحث + 2154 بازدید | 111 پست
بدون ارایشم خوبی عزیزم ولی با ارایش اصلا اوفففففف😂🔥🔥🔥

عسقم با منی؟ چون ریپلایا برام نمیاره 😂😂 اگ با منی‌ک فداااتشم عشقم مرسی ولی هب زمین تا اسمون فرقشه ببین خدایی😂😂 دیگ قصااااوت نکن

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه خوشگل شدی😍اسم برنامت چیه?

با منی خوشگلم؟ چون ریپلایا برام نمیاره

فدااتشم چشات خوشگله

با افکت اینستاگرام انداختم بهت اشمشو میگم بزار فی لتر روشن کنم باید روشن کردم اشمشو برات میفرستم

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  
مممنونم. ی روتین واسه پوست چرب بهم میگید لطفا با برندی ک استفاده کردید و راضی بودید

من از فوم شست و شوی درمالیفت مخصوص پوست های چرب و جوشدار استفاده میکنم 

کرم ضد آفتاب هیدرودرم مخصوص پوست های چرب و جوش دار 

بی رنگ هم هست 

آبرسان حقیقتا هنوز چیز خوبی پیدا نکردم که بخوام معرفی کنم 😁

فقط پانا بین این چیزایی که استفاده کردم باز یکم بهتر بوده 

با منی خوشگلم؟ چون ریپلایا برام نمیارهفدااتشم چشات خوشگلهبا افکت اینستاگرام انداختم بهت اشمشو میگم ب ...

آره خوشگلم،بخداخودتم خوشگلی ولی بافیلترخیلی خوشگل ترشدی....

ممنون عزیزم لطف میکنی....

من از فوم شست و شوی درمالیفت مخصوص پوست های چرب و جوشدار استفاده میکنم کرم ضد آفتاب هیدرودرم مخصوص پ ...

مممنونم عزیزم لطف کردی 💜

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
اره عزیزم با شما بودم. خوشگلی بابا. با ارایش دیگه اصلا اوف😁

فداتشم عزیز درم چشاات خوشگلههه 

من خودم  خیلللی تغیز دوس دارم اندجام بدم   میخام زاویه فک بزنم اصلاااا ندارم فکم جسبیده ب گردنم😂😂😂 یکمم تپل شم لیفت شقیقه انجام بدم چون پلکم یکم افتادس  دیگ همین😂 اگ شد انشالله   ابروهامم یا کاشت کنم یا میکرو

کلا دخترا انقدر روش آرایش کردن و مو درست کردنشون حرفه ای شده اکثرا خوشگل شدن نه تو عکس شما خیابونم بری خیلی دخترا خوشگل تر شدن 

البته عمل هم زیاد می کنن کاشت مژه و لیفت ابرو اینچیزا هم یه زیبایی طبیعی به صورت میده

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
با منی‌گلم؟ اگ من اره

بله عزیزم با شمابودم💜

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
آره خوشگلم،بخداخودتم خوشگلی ولی بافیلترخیلی خوشگل ترشدی....ممنون عزیزم لطف میکنی....

دورتتت بگردم نظر لطفتع چشات قشنگه گلم اره فرشتادم ک اسی ببینه خیلللی فرقشه   قربونت گلمم

فدات گلم،خیلی ازت خوشم اومد که اینقدرصاف وساده ای،انشاالله همیشه واست بهترین هارقم بخوره.....

قررربون تو برم من اخه 

همچنین تو عزیزممم🥰😘😘