2777
2789
عنوان

منشی دکتر شدم

376 بازدید | 9 پست

دکتر زیبایی هستش  ژل و بوتاکس می زنه 

دستگاه لیزر هم داره ، میگه یاد بگیر تو بزن 

اگه اپراتور هم بشی ماهی 4 بهت می دم بعد زیاد می کنم 

زیاد مریض نداره روزی دو  سه  تا 6   7 تا 

کارش در کل سبکه ولی نمی دونم چرا  دیروز اولین روز رفتم از وقتی اومدم استرس دارم 

دلشوره امونمو بریده 

می خوام بپرسم اگه اپراتور نشم چند میده 

که می ترسم بگه کلا نیا اگه اپراتور نمیشی 

یکم مخالفت کردم ولی گفت راحته و فلان 

از اپراتور شدن می ترسم 

خدا می گوید نگو بدون آن نمی توانم زندگی کنم ، تو را بدون آن هم زنده نگه می دارم وفصل عوض می شود ، سایه درختانی که سایه می افکنند خشک می شود ، صبر لبریز می شود، یار را که جان و دلت بود غریبه می شود و ذهنت متعجب می شود ، دشمن برمی خیزد و تبدیل به بهترین دوستت می شود ، دنیای غریبی است هر چیزی را که می گویی نمی شود اتفاق می افتد ،می گویی نمی اُفتم ، می افتی ، سقوط می کنی ، عجیب ترینش هم این است می گویی مردم اما زنده می مانی...:)
لیزر کنی

چی ؟  

خدا می گوید نگو بدون آن نمی توانم زندگی کنم ، تو را بدون آن هم زنده نگه می دارم وفصل عوض می شود ، سایه درختانی که سایه می افکنند خشک می شود ، صبر لبریز می شود، یار را که جان و دلت بود غریبه می شود و ذهنت متعجب می شود ، دشمن برمی خیزد و تبدیل به بهترین دوستت می شود ، دنیای غریبی است هر چیزی را که می گویی نمی شود اتفاق می افتد ،می گویی نمی اُفتم ، می افتی ، سقوط می کنی ، عجیب ترینش هم این است می گویی مردم اما زنده می مانی...:)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
4تومن حقوقش کم نیست؟

یه شیفته   چیبگم.والا

خوبه کههه

به این فکرکن که یه هنر هست و بعدها هم میتونی با حقوق بهتر جاهای دیگه کار کنی 

به غم کسي اسيرم که ز من خبر ندارد                                 عجب از محبت من، که در او اثر ندارد                                  غلط است هر که گويد که به دل رهست دل را                          دل من ز غصه خون شد دل او خبر ندارد🥲❤‍🩹
2804
میگم ازت خواسته اپراتور لیزر شی لیزر کنی

اره