2777
2789
عنوان

دعای طلب فرزند

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 80 پست

من بعد چن سال نازایی دکترها جوابم کرده بودن همه همه همه راه ها رفته بودم طبیعی باردار شدم معجزه خدا الان بیست ماهه هست ولی من قدرش نمی‌دونم چون خوابش کمه من خوابم میاد عصبی میشم سرش داد میزنم ناشکری میکنم خاک ب سرم ..😞😞😞😞

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من بعد چن سال نازایی دکترها جوابم کرده بودن همه همه همه راه ها رفته بودم طبیعی باردار شدم معجزه خدا ...

توروخدا😍😍😍 چقدر امید گرفتم از پیامتون

چقدر خوبه 

توروخدا قدرشو بدونید حالا که خدا لطف کرده خدا حفظش کنه براتون

ای که دستت میرسد کاری بکن...
2803
توروخدا😍😍😍 چقدر امید گرفتم از پیامتونچقدر خوبه توروخدا قدرشو بدونید حالا که خدا لطف کرده خدا حفظش ...

آخه نمیخابه منم باید انرژی داشته باشم 😞😞😞

حالا ب پدرشوهرت بگو قضاوت کردی الان من باید از پسزت طلاق بگیرم ؟؟

زبونش به قدری کوتاه شده که دیگه قضاوت نمیکنه 

مادرشوهرم میگفت من جوون بودم میگفت زنی که نتونه بچه بیاره رو میبرم میزارم دم در خونه باباش. مادرشوهرم میگه حالا بچه خودش اینجوریه داره تاوان میده 

2804
زبونش به قدری کوتاه شده که دیگه قضاوت نمیکنه مادرشوهرم میگفت من جوون بودم میگفت زنی که نتونه بچه بیا ...

حالا خوبه نمیگن مشکل از توه باور کردن بچه خودشون مشکل داره 

ان شالله ب حق همین روزها باردار بشی🙏

یکمم باباش نگهش داره دا من میگم بزار بشه اصلا نمیخوابم صبح تا شب فقط نگاش میکنم

منم همین میگفتم ک خدا بچه بیاد من اصلا نمیخایم تا صبح نگاش میکنم ولی اصلا نمیشه بخدا 

2805
حالا خوبه نمیگن مشکل از توه باور کردن بچه خودشون مشکل داره ان شالله ب حق همین روزها باردار بشی🙏

ممنون عزیزم 

باور نمیکردن که

وقتی میرفتیم دکتر خانوادش میگفتن مشکل اقایون قابل حله این مشکل خانوماست که حل شدنی نیست  حالا من میگم حلش کنید دیگه میگفتید حل شدنیه 

2801