2777
2789
عنوان

دعای طلب فرزند

667 بازدید | 80 پست

خانما چه دعایی چه سوره ای یا چه کاری برای طلب فرزند خوبه؟

کسی جوابی گرفته؟

دعانویسی میکنن برای طلب فرزند ایا جواب میده؟

حقیقت داره؟

لطفا جواب بدید خیلی تو فشارم😔

ای که دستت میرسد کاری بکن...

من تمام راه ها رو رفتم ۹سال شد  الانم نشستم سرجام که هر چی خدا بخواد داد که ممنونشم ندادم قهرم 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
من تمام راه ها رو رفتم ۹سال شد الانم نشستم سرجام که هر چی خدا بخواد داد که ممنونشم ندادم قهرم

😔😔 انشالله به زودی دامنتون سبز میشه

میفهمم چی میگید چشم انتظاری خیلی سخته منم کم کم دیگه دارم کم میارم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

یه نذری از قدیم برای فرزند دار شدن میگفتن و اون #نذر_شیر هست.

👈در این شب های #محرم نذر کن که اگر حاجت‌روا شدی، سال بعد در روضه حضرت علی اصغر (ع) بين بچه‌ها شیر تقسیم کنی💚

اگه خدا برات خواست، شیر رو با دست فرزندت به دست بچه‌ها بده🥹

صیغه نذر تو گوگل هست هم فارسی هم عربی میشه گفت

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                        دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 
یه نذری از قدیم برای فرزند دار شدن میگفتن و اون #نذر_شیر هست.👈در این شب های #محرم نذر کن که اگر حاج ...

بقران گفتم اینو 😭😭😭

گوسفند نذر کردیم 

تعدادی از النگوهامو نذر کردم 

گفتیم میبریمش کربلا خودش نذری بده 

به چایخانه امام رضا نذر گفتم 

هر کاری دارم میکنم 

2804
من نذر حضرت علی اصغر رو شنیدم خوبه، خیلیا حاجت گرفتن

نذر علی اصغر هم گفتم عزیزم فکر کنم پریروز بود نذر کردم 

یبارم شوهرم نذر کرده بود تو مرثیه پخش کردم

نذر علی اصغر هم گفتم عزیزم فکر کنم پریروز بود نذر کردم یبارم شوهرم نذر کرده بود تو مرثیه پخش کردم

چله سوره حضرت مریم هم شنیدم که خوبه، منم چشم انتظار مادر شدنم، به جز دکتر دوا و دعا و نذر و نیاز، چه کاری ازمون برمیاد؟ یه دستم دارو هست، یه دستم هم به دعا، فقط خود خدا حال ما رو می دونه

چله سوره حضرت مریم هم شنیدم که خوبه، منم چشم انتظار مادر شدنم، به جز دکتر دوا و دعا و نذر و نیاز، چه ...

سوره حضرت مریم رو گاها میخونم 

واقعا درکتون میکنم از یه طرف ادم میترسه زندگیش نابود بشه از یه طرف هم که دلمون خونه و به قول شما دستمون دارو....

ولی انشالله به حق این ماه عزیز دامنتون زوده زود سبز میشه  

2805
چله سوره حضرت مریم هم شنیدم که خوبه، منم چشم انتظار مادر شدنم، به جز دکتر دوا و دعا و نذر و نیاز، چه ...

برا ما خدا قهرش گرفته میدونم بی دلیل نیست 

2801