2777
2789

بیشتر وقتا به سختی به یچیزی‌میرسم‌‌ جوری که به معنای واقعی میگم پدرم دراومد تا رسیدم بهش 

الان باید یه وسیله مورد نیاز بخریم تو یه زمان محدود، پول نیاز داریم تو‌زمانیه ک هیچکس هیچی نداره حتی بهمون قرض‌بده و ما به چ کنم چ کنم افتادیم

و نمی‌تونیم رو هیچکسسسس حساب باز کنیم نه خانواده ن هیچکس دیگه

دعا کنید

من چی بگم که یه وسیله میخان بخرم با عوضی گری همسرم روبرو میشم خون ب دلم میکنه تا بخریم 

خسیس نیست ولی اینقدر عوضی بازی و دعوا راه میندازه مه نگو 

بحق این شبا سال دیگه زیر خاک باشه 

که دیوونم کرده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زیبایی و رشد ما درون همین سختی ها و تلاش کردناست..

قبول دارم این حرفارو ولی چرا خیلیا به راحتی به خیلی چیزا می رسند...الان این مقدار پولی ک ما نیاز داریم برای خیلیا هیچه ولی ما و خانواده هامون نمی‌تونیم نصفش جور کنیم 

نمی‌دونم چی بگم یعنی روزای خوب و در آرامش ماهم میرسه روزی

قبول دارم این حرفارو ولی چرا خیلیا به راحتی به خیلی چیزا می رسند...الان این مقدار پولی ک ما نیاز دار ...

چند روز پیش با یکی از دوستانم که هم ماشین میلیاردی هم خونه هم ویلا هم باغ میلیاردی هم شغل خوب هم ظاهر هم تحصیلات خوب داره صحبت میکردم...گفتم توی زندگی عمیقا" اِحساس رضایت و حال خوب داری؟
بهم گفت نه.........گفت هیچ اِحساسی ندارم ...انگار حِس پوچ بودن دارم.......کاش توی این روزها همه ی ما این حقیقت رو درک کنیم که اگه دنیا هم به ما بِدن چیزی به وجود و ارزش ما اضافه نمیشه و اگه هیچ چیزی هم به ما نَدن چیزی از وجود و ارزش ما کم نمیشه چون وجودِ همه ی ما کامل و بدون نقص و باارزش هست جوری که فراتر از همه ی دنیاست....حالِ خوب داشتن و خوشبختی یک حسِ درونیه که هیچ چیزی در دنیا نمیتونه ما رو عمیقا شاد نگه داره چون همه چیز در درون خود ماست و این وجودِ خود ما هست که به دنیا و دارایی ها معنی میده...

چند روز پیش با یکی از دوستانم که هم ماشین میلیاردی هم خونه هم ویلا هم باغ میلیاردی هم شغل خوب هم ظاه ...

آدم فقیر می‌تونه به پوچی برسه ثروتمندم می‌تونه به پوچی برسه این بخاطر نداشتن فکر و ایده و خلاقیته که به پوچی رسیدن وگرنه اگر آدمی کار و برنامه داشته باشه و مسیری محیا برای رسیدن به اهدافش و کمک به دیگران به پوچی نمی ریه آدمی ک بتونه دستی بگیره کمکی کنه بنظرم نمیتونه به پوچی برسه...ماهم زندگی آنچنانی نمی‌خوایم تو تهیه مایحتاج مون موندیم همش باید از یه چیز بزنیم به یه چیز دیگه برسیم ناشکرم نیستم فقط دارم فکر میکنم چرا ما با وجود این همه دوندگی بازم کم میاریم