2777
2789
عنوان

تو خونه پاکسازی پوست انجام دادم😂

134 بازدید | 12 پست

بنظرم خوبه هفته یه بار سعی میکنم انجام بدم هم هزینشم کمه هم مجبور نیستی جایی بری

کلا به ارایشگاه و متخصص پوست اعتقاد ندارم😂

شما چی تا حالا انجام دادید؟نتیجه بیرون بهتره یا خونه

با چ روشی

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس توضیحات

تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

با چ روشی

اول پاکسازی که با ژل شستشو و شیر پاکن انجام میشه(من گاهی از صابونم استفاده میکنم)

بعدش لایه برداری که با عسل و شکر و ابلیموعه

بعدش بخور صورت که با بخار آبه

بعدش ماسک صورت که من از ماسک تخم مرغ و عسل و ابیلیمو

یدونه هم ماسک سیب استفاده کردم

در اخرم مرطوب کننده و ابرسان و اینجور چیزا

چه توضیحاتی عزیزم 😂پاکسازی کرده دیگه

خو با چه روشی 🤭

وسیله ای چیزی داشته یا اینکه از چه ماسکهایی استفاده کرده🫣

تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

پست قبلیمو بخون😂واس یکی از کاربرا گفتم

ممنون عزیزم 😍

بیروم هم انجام دادی؟کدوم بهتره

بیرون هم انجام دادم 

اما باید روتین داشته باشی 

با ماهی یکبار پوست خوب نمیشه 

بیرون خوبه برای تخلیه جوش و دمل 

چون ممکن خودمون حوصلمون نشه