2777
2789
عنوان

بارداری و کتک کاری و شکایت

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 44 پست
گلم من وکیل نیستم اطلاعات ندارم ،فقط می دونم خونه مستقل حق خانم و می تونه درخواست کنه ،اکر هزینه وکی ...

اخه طبقه بالا خونه مادر شوهرم ورودی که مشترکه خرجی سفره مشترکه گفت دادگاه بری میان بالا میبینن خونه زندگی جدا داری منم جایی برو نیستم یا اینجا یا خونه پدرت برگرد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شاالله که مشکلت حل شهبرو دادگاه بگو شوهرم رو دوس دارم زندگیمم دوس دارم ولی میخوام مستقل باشم. در ...

دادگاه نرفتم چون رومون تو رو هم باز میشه اره بهش گفتم مستقل نشی باشه خونه پدر میرم مهرم میخوام تا پولی برای زندگی خرج نکردی برای جدایی خرج کنی گفت برو مهر هم بخوای منم بلاتکلیف میذارم طلاقت نمیدم که مجبور بشی ببخشی گفت یا تا ابد اینجایی یا مستقل خبری نیس خونه پدرت برگرد چندین بار صحبت کردیم منم مادرم روی خوش نشون نمیده جایی ندارم تا جدایی برم بهش گفتم طلاق بده بعد بفرست خونه پدرم اینم قبول نکرد

بچه داری؟ به نظرم خودت به فکر استقلال و درآمد باش

خوب من معجزه شد و سر کار هم برم چه استقلالی پول پیش که ندارم 

منظورت اینه خودم برم سر کار با پول سر کارم خونه کرایه کنم شوهرم بیارم تو خونه 

دادگاه نرفتم چون رومون تو رو هم باز میشه اره بهش گفتم مستقل نشی باشه خونه پدر میرم مهرم میخوام تا پو ...

بگو بهش خب طلاق نده. بلا تکلیف بذار مهم نیست 

منم نمیام و میگم بیرونم کردی (قبلا دادگاه گفتی که زندگیتو شوهرتو دوس داری حرفتو باور میکنن دادگاه.) 

قانون خوب بلده حق زن رو بگیره به شرطی وکیل خوب بگیری.

بچه داری؟ به نظرم خودت به فکر استقلال و درآمد باش

فعلا نه خدا کنه به آبروی علی اصغر تا خودم نخواستم ناخواسته بچه دار نشم که داغون میشم با این زورگویی های شوهر و خانوادهداش من بیشتر از مادرم ناراضی ام شوهر غریبه بود خوب تا نکرد مادرم جای اینکه درکم کنه گفت آبرو داریم جلک فامیل کم میارم توام ۳۵ سالته دیگه برات شوهر نیس اینو راست گفت سمت ما ۳۵ ساله طلاق گرفته نزدیک صفره شانس ازدواج خوب 

به نظر من اگه با خانواده شوهر زندگی نمی‌کردیم مشگلات کمتر بود هر مردی با خانواده اش زندگی میکنه برای ...

عزمزمه مردا همه جا قلدر بازی در میارن براشون فرقی نداره که همسر من هم پدرش فوت کرده هم مادرش ولی بارم روزگار منو سیاه کرده 

در کل شانس و پشتیبان  نداشته باشی کارت تمومه  

بگو بهش خب طلاق نده. بلا تکلیف بذار مهم نیست منم نمیام و میگم بیرونم کردی (قبلا دادگاه گفتی که زندگی ...

قبلت شوهرم که قهر رفتم خونه پدرم ترک منزل زد تا من مهر نخوام و بگم تکلیفم معلوم کن ولی من مادرم فشار آورد برگشتم سر زندگی دوباره الان اگه دوباره برم خونه پدر ترک منزل شوهرم میزنه زبونی میگه برو خونه پدر گفت بری ام ترک منزل میزنم تا انتخاب کنی مهریه با بلاتکلیفی یا طلاق توافقی الیته اینم بگم من خیلی بهش گفتم با شرایط تو راضی به زندگی نیستم برای همین وقتی میگه برو ناراحت نیستم ولی اینکه میگه بلاتکلیف میذارمت یعنی دوباره خونه پدر فشار روحی مادرم پیرم میکنه بعد طلاقم گل و بلبل نیس خواهرای کوچیکم با شوهر هر روز خونه پدر باید ازشون پذیرایی کرد و موی خودمم سفید بشه عضه بخورم تو خونه پدر پیر بشم زندگی بقیه نگا کنم من میخواستم شوهرم به عقل بیاد خونه مستقل کنه بعد بچه دار بشم چون خیلی بچه دوس داره ولی فایده نداره دل نمیکنه از خانواده اش از راحت طلبی روزی میفهمه اشتباه کرده به درد قبر عمه اش میخوره

قبلت شوهرم که قهر رفتم خونه پدرم ترک منزل زد تا من مهر نخوام و بگم تکلیفم معلوم کن ولی من مادرم فشار ...

ترک نکن

برو دادگاه و برگرد خونه و اگه بیرونت کرد خودت برو شکایت کن 

در مورد مهر هم کوتاه نیا

ترک نکنبرو دادگاه و برگرد خونه و اگه بیرونت کرد خودت برو شکایت کن در مورد مهر هم کوتاه نیا

یعنی میگی تو خونه شوهر بمونم و درخواست طلاق بدم اولا همچین اختیاری ندارم تنها بیرون برم دفتر خدمات قضایی بعدش درخواست طلاقم اینترنی بزنم خودش بیرون میکنه منم خانواده ام پشتم نیستن تا طلاق کجا برم

بهش گفتم برای زندگی که توافق نکردی با زورگویی میگی نا ابد اینجا بیا طلاق بده بعد بفرست خونه پدر گفت نه

ترک نکنبرو دادگاه و برگرد خونه و اگه بیرونت کرد خودت برو شکایت کن در مورد مهر هم کوتاه نیا

من مهر بگیرم سنم کم میشه شوهر پیدا میشع فقط الکی فشارروانی تو دادگاه هاس حاضرم یا خونه مستقل یا طلاق بدون مهر فقط سریع 

فقط ای کاش اینکه برای زندگی مستقل راضی نیس بذاره تا طلاق پیشش بمونم بعد برم خونه پدرم مادرم دیگه کار تموم شده هر چی ام حرف بزنه عمرم ۵سال تلف کردم ارزش نذاشت یه خونه کرایه کنه خواهراش شوهراشون نصف خونه اسمشون کردن به آبروی امام حسین هر جور شوهرم با من رفتار کرده شوهر خواهراش با خواهراش رفتار کنن که نمیکنن تا بفهمن دختر مردم اونقدر اذیت کردن فراری دادن سرشکسته پیش خونواده اش برگردوندن تاوان داره 

فقط به آبروی امام حسین دعام کنین امسال خدا معجزه وار تکلیفم به سمت خیر و صلاحم مشخص کنه ۵ ساله با غصه و بلاتکلیفی سر رو بالش گذاشتن کم نیس اون ور مادر من خوشحاله سر زندگی ام حرف اون شد نمیگه این بچه راضیه راضی نیس خدایا یه در باز کن همه درآ بستس