2777
2789

ی دوستی دارم ک خیلی باهم صمیمی هستیم اون بشدت برون گرا و اجتماعیه و من درون گرام و فقط در مواقع ضروری یا بعضی مواقع خیلی کم با بقیه صحبت میکنم ولی دوستم با همه دوست میشه و ارتباط میگیره و حرف میزنن بعضی وقت ها پیش میاد ک اون با ی جمع زیادی دارن حرف میزنن ولی من بقلشون وایسادم و هیچی نمی‌گم و همه با اون حرف میزنن ...بعد دوستم چون خیلی اجتماعیه همه دوستش دارن و هواشو دارن ولی من حس میکنم بقیه دوستم ندارن🥲😔دلم خیلی گرفته

من اینطوریم ک نمیتونم زود با بقیه ارتباط بگیرم باید خیلی آشنا باشم باهاش و رفت و آمد کنم تا صمیمی بشم ولی دوستم با همه راحته و حرف میزنن🥲 الان تو ی جمع بودیم همه با دوستم حرف میزدم قربون صدقش میرفتم ولی من تک و تنها وایساده بودم نگاشون میکردم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره