2777
2789
عنوان

مامانای نینی کوچولو ها بیاین

133 بازدید | 14 پست

بچه ها من عاشق نینی کوچولوهام میمیرم براشون

هرجا ببینم بغلشون میکنم و اینا

امشب تو هیات از ی مامانی اجازه گرفتم دختر کوچولوشو بغل کنم وقتی بغلش کردم انگار مامانش اصلا خوشش نیومد از کارم (فامیل خیلی دوریم) منم سریع بچه رو برگردوندم

.

خواستم بپرسم شما ناراحت میشید ی نفر تقریبا غریبه نینی تون رو بغل کنه؟!

دانشجوی دکترای پیوسته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه

من هفت سال بچه دار نشدم یه بار تو مراسم خیمه سوزان یه بچه رو به نیت بچه دار شدنم بغل کردم

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
والاه من بچه داداشمو ک بغل میگرفتم زن داداشم چنان اخمی میکرد😐 همشم نگاش ب بچش بود تا بزارم سره جاشا ...

وای چ زن داداش سمی داری مثلا عمه بچه هستیا

دانشجوی دکترای پیوسته

نهمن هفت سال بچه دار نشدم یه بار تو مراسم خیمه سوزان یه بچه رو به نیت بچه دار شدنم بغل کردم

عزیزدلم الان نینی داری دیگه درسته؟ ایشالا موفقیتاشو ببینی

دانشجوی دکترای پیوسته

وای چ زن داداش سمی داری مثلا عمه بچه هستیا

خیلی سمه بابا خیلی ی بار خواستم موهاشو ناز کنم دستمو پس زد

ی بار رفتم دم در خونش چراغاش روشن صداشم میومد درو وا نکرد 

دیگه نرفتم خونش شدم ادم بده ک چرا عمه ایی و نمیری بهش سر بزنی😐

عزیزدلم الان نینی داری دیگه درسته؟ ایشالا موفقیتاشو ببینی

بله خدارو شکر، یه بچه شدیداً بی قرار🫠

ان شالله قسمت خودت ولی از نوع آرومش

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
2810