دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ام اس بوک اشتباهه. من پارسال هم زدم هم ملز هم بوک الکی زیاد میدن رتبه رو ۲۰۰۰ تاببخشید اگه نمیدونین ...
جدی ام اس بوک اشتباهه ؟ یعنی رتبه رو بدتر میده ؟ من میزنم میاره بین ۱۵۰۰ تا ۲۵۰۰ همین ام اس بوک .. یعنی امکان داره بهتر باشه رتبم ؟
لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛
عزیم ب هز حال اونا چندتا کارنامه دستشونه حالا اون نشد یک سایت دیگهمال من روmsbook تقربیا درس گفت پار ...
دقیق درست گفت ؟ اگه نه مثلا چقدر بهتر یا بدتر گفت؟
لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛
الیته موقع تخمین رنبه اینم در نظز بگیرمثلا الان تخمین رتبه ها بر حسب درصد هاب اردیبهشتریاضی تجربی ار ...
گلم من انسانی هستم و فقط هم کنکور اردیبهشت شرکت کردم .. ممنونم ازتون