2777
2789
عنوان

تب واکسن شیش ماهگی

60 بازدید | 11 پست

خانوما پسرم تبش از ۳۹پایین نمیاد حتی شیافم زدم براش قطره ام یک ساعت مونده هنوز چیکار کنم 

همیشه بد تب می‌کنه اینسری دیگع اصلا پایین نمیاد

امروز صبح زدیم

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

اشکال نداره یساعت زودتر بده

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...

بهش قطره استامینوفن بده اگه پایین نیومد یک سوم وزنش شربت پروفن بده این قطعا میاره پایین

اُفَوّضُ اَمری اِلی اللّه خدایا ممنونم که خوشحالم کردی اللهم صل علی محمد وآل محمد باافتخار مامان پرنسس و پرنس😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استامینوفن رو هر چهار ساعت بده خونه رو سرد داشته باش لباسشو کم کن یواش یواش پاشو با آب ولرم رو به سرد پاشو کن تو آب نمک بزن میگن خوبه زیر پایه بچه هم پیاز حلقه ای بزار انشالله که تبش پایین می‌آید 

بهش قطره استامینوفن بده اگه پایین نیومد یک سوم وزنش شربت پروفن بده این قطعا میاره پایین

دستت درد نکنه

شربت پروفن ندارم چجوری برم داروخونه هیشکی ام نیست شوهرم نیست 

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
استامینوفن رو هر چهار ساعت بده خونه رو سرد داشته باش لباسشو کم کن یواش یواش پاشو با آب ولرم رو به سر ...

مرسی باشه الان پاشویه میکنم 

به ساعت داروش نگاه نکن تب خطرناکه دیدی تب داره سریع دارو بده پاشویه کن تب الکی نیس اونم شب...گوشیتو بذار رو زنگ هرساعت پاشو تبشو اندازه بگیر یه پارچه نم دار هم بذار رو نبض دستش

اُفَوّضُ اَمری اِلی اللّه خدایا ممنونم که خوشحالم کردی اللهم صل علی محمد وآل محمد باافتخار مامان پرنسس و پرنس😍😍
به ساعت داروش نگاه نکن تب خطرناکه دیدی تب داره سریع دارو بده پاشویه کن تب الکی نیس اونم شب...گوشیتو ...

باشه مرسی عزیزم

اب جوشیده هم بهش بده ک آب بدنش کم نشده باشه

اهان ممنون

دستت درد نکنهشربت پروفن ندارم چجوری برم داروخونه هیشکی ام نیست شوهرم نیست

همیشه یه دونه پیشت باشه مسافرت رفتی خونه بودی یه دونه داشته باش از ۶ ماهگی تا نوجوونی خدانکرده تب کنه داروی قطعیش اینه استامینوفن هم پایین میاره ولی نه به اندازه این،

ان شاالله زود خوب میشه