2777
2789

خودمم باردارم خیلی ناراحتم اون خواهرشوهرمم بارداره من میرم تو ۶ اون تازه میخاد بره تو ۳ اولش خواهرشوهرم ندام میگف تو رفتی دکتر ک بچت پسر بشه قسمم میداد میگف راستشو بگو منم جون دخترمو قسم خوردم 😔اخرشم وقتی رفتم سونو زنگ زد تا گفتم دختره گف الکی نگو گفتم بخدا دختره گف عه چرااپس اخه منم هیچی نگفتم بعد من میدونستم اون دوس داره بچه دومش پسر بشه گفتم انشالله مال تو پسر میشه دختر اولش خیلی ضعیفه شوهرشم مریضه یکم 😔بچه ها بخدا من ادم بدی نیستم ولی امروز جاریم بهم گف ب نرگس خواهرشوهرم گفتم بچت صددرصد پسره اینقد زرنگ شدی وگرنه دختر بود چسبیده بودی ب یجا بماند ک بمن تکه انداخت ولی خاک تو سر من برگشتم گفتم بجای اینکه فکر سلامتیش باشه دخترش اونطور ضعیف مونده دنبال دختر پسره بچه ها با ی حس عفریته ای اینو گفتم ک الان خودمم از خدا خجالت میکشم تروخدا دعا کنین نی نی من سالم دنیا بیاد غلط کردم طعنه زدم نمیدونم دست خودم نیس وقتی یکی اونجوری میکه پسر دختر عصبانی میشم تروخدا تو این شب عزیز برا سلامتی نی نی من دعا کنین 

برایم مهم نیست ؛ کسی که از من گذشت می خواهد با یک نفر ادامه دهد یا صد نفر!چیزی که اورا مهم میکرد علاقه وتعهدش به من بود بدون اینها همه را به یک چشم میبینم ..همه آدم هایی که ترکتان کرده اند یک روز برمیگردند ازالان خودتان رابرای حرف های آن روز آماده کنید مبادا خام شوید.یادتان باشد که هیچ چیزی تغییر نکرده، اوهمان ادم سابقی است که بهتر از شما راپیدا نکرده است.....عاشقتونم برا سلامتی خودم وخونواده امم ک ی صلوات و حتما میفرستی😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اشکال نداره همین که ناراحتی جبران میشه

فقط کاش به جاری نگفته بودی حالا برات دردسر میشه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

نخوندم چی گفتی با توجه به عنوان یه نصیحت میکنم  یه روز زن عموم برگشت به مادرم طعنه زد که آره به دخترت بگو بخونه پزشکی بیاره شنیدم خیلی میخونه خوابیده رو کتاباش و کلی پشت سرم حرف زدن و گفته بود بچه من پزشکی اورده در صورتی که نیاورده بود ژنتیک آورده بود  آنقدر دلم شکست و هنوز ازش کینه دارم سرطان گرفته قلبش هم خرابه پیر و شکسته شده  ولی نمیتونم ببخشمش سعی کنید کسی‌ رو بی دلیل به طعنه و کنایه نبندید جواب قلب شکسته رو همین دنیا میدید اگه بی دلیل به یکی تیکه و کنایه بندازید

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋✨️ 

کینه ای نباشیم

اتفاقا من خیلی زود فراموش میکردم ولی سالی که کنکور داشتم و پشت کنکور موندم آنقدر تیکه و کنایه شنیدم هیچ وقت یادم نمیره کینه ای خوبه یادت باشه کی چه روزی یه حرفی زد که نباید بزد باعث میشه آدم ساده نباشه 🚶🏻‍♀️

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋✨️