دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
نه گلم جامیمونه نگران نباشینی چی فقط یه دبیرستان انسانی داره؟ مگه هر رشته دبیرستانش جداس؟🤔
نه ببین شهر های بزرگ تر مثل تهران و... چندتا دبیرستان داره از هر رشته بعد وقتی دانش آموز های که اولویت الف ثبت نام کنند باز هم جا برا الویت ب هست ولی ما چون هر رشته ای مثلا تجربی یک دبیرستان داخل شهرمون هست زود پر میشه ظرفیت جا برا ب فکر نکنم باشه 😭
نمیدونم عزیزموقتی الف ها پر بشه ظرفیت تکمیل میشه شهر ما یک دبیرستان علوم انسانی داره
خودم انسانی خوندم لطفا قبل انتخاب رشته و ثبت نام اگه آیندت مهمه راجب بازار کار رشته تحقیق کن بعد برو.اگه هم میخوای فقط ی مدرک داشته باشی انسانی خوبه.وگرنه حسابداری عالیه بازار کارش تاجایی که میدونم ریاضیم نیس
تا درد نکشی تغییر نمیکنی،تا تغییر نکنی پیشرفت نمیکنی.دوست عزیز اگه با نظرام مخالفی میتونی کاملا محترمانه نظرتو بگی.همه با هم دوستیم و قراره بهم کمک کنیم.