2777
2789

ی سال پیش تو عقد بودم تو خونه یخودمون تو اتاق تنها خوابیده بودم یهو یکم بیدار شدم قشنگ بیدار بودم اما چراغ خاموش بود و رو تخت دراز کشیده بودم.یهو دیدم شوهرم اومد بغلم کرد و بهم چسبید و پاشد و می رفت از اتاقم با چشای خودم دیدم.یهو با خودم گفتم بزار برم ب مامانم بگم شوهرم این موقع شب اومده خونمون. قشنگ از جام بلند شدم یهو فهمیدم یک توهم بوده و خونه کاملا در سکوت هست.چند هفته پیش شب بود و خوابیده بودم تو حالت بیداری بودم دیدم شوهرم با عصبانیت اومده و باهام دعوا میکنه قشنگ رو تخت کنارم دادو بیراه می‌کرد. از جام بلند شدم دیدم کسی نیس .خواب نبودم هاا چون از جام بلند شدم هوا حالت گرگ و میش بود دقیقا همون وضعیتی ک دیدم شوهرم هس.امروز هم تو اتاق بودم شوهرمم کنارم خوابیده بود و روز بود.یهو شوهرم اومد خودش رو انداخت روم .خب منم ی نیم خند زدم یهو گفت عجب جنازه ای داری اول نفهمیدم تا گفت جنازه ترسیدم .قشنگ احساس می‌کردم سنگینی وزن شوهرم رو و قشنگ روم دراز کشیده بود تا ب خودم اومدم و با خودم گفتم اینکه شوهرم بگه چ جنازه ای داری حرف شوهرم نیس فهمیدم شوهرم کنارم هس و اون ک روم لود شوهرم نیس.خانوما من چم شده ؟؟

اما قبلا یک اتفاقی افتاد تو خواب اینکه خواب بودن و یهو بیدار شدم چیزی نمیدیدم اما قشنگ متوجه شدم یکی داره روحم رو از قفسه سینه ام میکشه بیرون ولی هی روحم برمیگرده ب داخل بدنم انگار کش میومد و نفسم بالا نمیومد.

یک بار دیگه تو مجردی تو خواب بودم و یهو بیدار شدم و یکی تو چهره ی پدرم اومد با چهره پریشون و با داد میگفت دیگه فلان کار اشتباه رو نکنی با حالت شیون

تو بچگی مثلا ابتدایی بودم خواهر کوچیکم رو اذیت کردم بعد رفت اتاق خواهرم منم از آشپزخونه میومدم پذیرایی یهو بابا رو دیدم داره میره سمت اتاق و ب من میگه چرا اذیتش میکنی؟

بعد یکم رفتم جلوتر دیدم بابام دراز کشیده داره تلویزیون نگاه میکنه.تورو خدا هر کی میدونه بگه چمه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ترسیدم راسش نه ازچیزی دیگ ای فق اینک گفته عجب جنازه ای داری 

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یادمون باشه باشکستن دل دیگران خوشبخت ترنمیشیم کاش بدونیم اگ دلیل اشک کسی شدیم دیگ بااون طرف نیستیم باخدای اون طرفیم☹️خسته ترازانم ک بگویم ب چ‌علت

خونتون احتمالا تو یه منطقه ناامنه، مشکلات ماورایی هستش، البته نمیدونم ولی باحرف اخرهمشرت عجب جنازه ای داری، یکم مشکوک شدم. 

من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...! 
شاید شوهرت همزاد داره

راست میگه ممکنه. 

من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...!