2777
2789
عنوان

ذخیره تخمدان کم

121 بازدید | 23 پست

مم پریودم مرتب بود و شیش ماهی میشه جلو میفتاد. اما میزان خونریزیم عادی بود و کم و زیاد هم نبود. ازمایش دادم روز ۲۰ سیکل و نتیجش این شد

Amh  زیر هشت صدم

Fsh ۶۶

Lh ۲۸

مممکنه بخاطر این باشه که تو پریودی ازمایش ندادم؟

من تا حالا پیش نیومده که یکماه پریود نشم و جلو افتادنشم اونقد زیاد نبود که بگم پریودم نامنظمه

یعنی دارم یائسه میشم؟ انقدر گریه کردم دلم میخواد بمیرم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

باید روز دوم و سوم پریودی آزمایش بدی 

بمون دفعه بعدی پری شدی آزمایش بده

منم بار اول آزمایشم جوابش افتضاح بود جوری بود اورژانسی نوشتن برام برم برا فریز تخمک

ولی موندم دو سه ماه بعد تو روز دوم پریودی آزمایش دادم یکم بالاتر رفته بود ولی بازم کم بود 🥲

گر بگویم با خیالت...🥺تا کجاها رفته ام؛مردمان این زمانه...سنگسارم میکنند...❤️‍🩹 تویی که میای میپرسی میگی تا کجاها رفته ای به تو هیچ ربطی نداره دنبال دعوایی تا بیام بزنم عه وسط دو نصفت کنم😈                                                                                                                                           اگه جایی دیدی باهات بحثم شد و جوابت و ندادم بدون جواب ابلهان خاموشیست 🤙🏻
2804
2805

Amh نمی‌خواد روز سه پریود باشه ولی fsh باید روز سه تا پنج باشه فک کنم،با این مقدار یائسه نمیشی به این زودی اگه در حال اقدامی اصلا اصلا نگران این موضوع نباش فقط بیخیال و بدون استرس اقدام کن طبیعی خیلی زود باردار میشی،تیروئید و آهن و...چک کن

2801