2777
2789
عنوان

رفتم پیجم عکسامو دیدم گریم گرفت چ بلای سر خودم اوردم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 7309 بازدید | 194 پست
یعنی بینیتون دقیقا مثل حالت قبل از عمل شد؟

نه اصلا به حالت اولش برنگشت اما دیگه اون تیزی و ظرافت و نداره. الان نوک ببینیم گرد شده. قبل بارداری تیز بود

یا از اول دل به رویایی نبند،  یا بر این رویای ویران گریه کن
بینی گوشتی ارهولی استخوانی چندان تغییر نمیکنه

مال من استخوانی بود. 

اگه مشکلت با سربالایی بودنشه بهت قول میدم در عرض شش ماه حدودا ۲۰ ،۳۰ درصد نوک بینی پایینتر میاد و طبیعی تر میشه 

یا از اول دل به رویایی نبند،  یا بر این رویای ویران گریه کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قبل ازدواج یه پسری بود اومد توزندگیم اولش نقاب ادمای خوب زده بود منم فکر میکردم باهاش ازدواج میکنم ب ...

سلام عزیزم الان دیدم پستتون رو .. ❤️ 

خب هر آدمی یسری اشتباهات داره .. اشکال نداره ناراحتم نباشش 

بنظر من شکایت کن و مطمئنن باش عکساتو پاک کرده .. اصلا پا پس نکش .. اگرم با شوهرت خیلی راحتی ینی مطمئنی ک اگه بگی بهش هیچی نمیگه بگو بهش .. ولی اگه میدونی دعوا میشه هیچی نگو ... 

همین الانم فک نکنم دیکه کاری بکنه با توجه ب حرفاتون .. نگران نباش❤️ ی صلواتم برات فرستادم

فقط 36 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تا ۱۵ فروردین نیستم  سایت خدافسسس👋🏻❤ این کاربر از تاریخ ۱۴۰۳/08/14 قرارِهفته ای یک بار بیاد سایت🌱 میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربون ؟!🌱 من ب خودم قول رسیدن دادم 🪐 یروزی میام این امضامو عوض میکنم و میگم بلاخرههههه منمممم رسیدم .. 🥺 دبیری  علوم اجتماعی میخوامممم 😍 سال بعد این موقع منم ی دبیرممممم🤩🤩۱۴۰3/06/2 این روزا حالم خیلی خوب نیست دعا کنید برام🫂

سلام عزیزم الان دیدم پستتون رو .. ❤️ خب هر آدمی یسری اشتباهات داره .. اشکال نداره ناراحتم نباشش بنظر ...

قربونت برم

به قول شایع دیر میفهمی زندگی نکردی و شش دنگ حواست به چی میشه ها بوده🙃❤️‍🩹.عقد💕🫂
خسته شدم از بس تاپیک نارضایتی عمل بینی دیدمیعنی انقدر بده ؟کاش همه بدونن دیگه نرن سمتش

نه من عمل کردم راضیم

شانسیه، ازهر ده تا یکی بد درمیاد

بعضیاهم بینیشون بدنمیشه خودشون حساسن میگن بدشده

شاید خودت اینطور فکر می‌کنی 

دخترخاله منم وقتی بینیشو عمل کرد بعد از تقریبا ده روز وقتی خودشو تو آیینه دید سه ساعت گریه کرد که بینیم و سربالا عمل کردن ...ولی بعد از اینکه ورمش خوابید و چسب و کندن اصلا سربالا نبود ! 

من این فرمی نمیخواستم

برو خداروشکر کن قرینس،اندازش خوبه، عجیب غریب نیست

یکی از فامیلای ما عمل کرد میخواست فقط قوز رو برداره، و سوراخاش قرینه نیست،دلم برای بینی قبلیش تنگ شده😂

بعدشم حساس شدیا،چون خیلی خوب شده بنظرم، طبیعیه

قبل ازدواج یه پسری بود اومد توزندگیم اولش نقاب ادمای خوب زده بود منم فکر میکردم باهاش ازدواج میکنم ب ...

نگران نباش چون خانوادت پشتت دراومدن به گه خوری افتاده و اصلا هیچ غلطی نمی کنه اگه اونا پشتت نبودن بیچارت میکرد 

زندگیتو بکن و فراموشش کن بسپار دست پدرت 

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
نگران نباش چون خانوادت پشتت دراومدن به گه خوری افتاده و اصلا هیچ غلطی نمی کنه اگه اونا پشتت نبودن بی ...

پارسال میدونست خانوادم پشتم نیست

واسه همین همش خودمو تهدید میکرد. تهش میگفت  خیالت راحت دیگه کاریت ندارم. تا اینکه بعد یکسال پیداش شد. اما امسال که اینکارو کرد بابام رفت شکایت کرد. یکیو فرستادم تهدیدش کرد اونم برگشته گفته که واسه من همه چی تموم شدس  و من دنبال دردسر نیستم و سو تفاهم بوده

به قول شایع دیر میفهمی زندگی نکردی و شش دنگ حواست به چی میشه ها بوده🙃❤️‍🩹.عقد💕🫂

نمیخوام بیشتر ناراحتت کنم ولی نتونستم دروغ بگم حقیقت اینکه بینیت در مقابل صورتت خیلی ریز شده ، پیشونی بلند و صورتت پهنه دماغت هم باید یکم بزرگتر باشه ، ولی خب کاریه که شده حرص نخور دیگه 

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  
پارسال میدونست خانوادم پشتم نیستواسه همین همش خودمو تهدید میکرد. تهش میگفت خیالت راحت دیگه کاریت ند ...

خوب پس خیالت راحت 

پدرت تهدیدش کنه اگه کوچکترین مزاحمتی برات ایجاد کرد شکایت می‌کنه و رضایت هم نمیده 

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼