2777
2789
عنوان

رفتم پیجم عکسامو دیدم گریم گرفت چ بلای سر خودم اوردم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 7309 بازدید | 194 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی اره خراب کرده واقعا بینی غیر طبیعی شده صبر کن بعدا جایه بهتر ترمیم کن اگه خوب نشد

همیشه سعی کن یه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی حتی اگر کوچیک یا کم اهمیت باشه ، همین که باعث شده برای چند لحظه خوشحال باشی کافیه.
جانم ، توعم دماغته؟؟ چیشدی بگو بهم تا بدونم چی میگم😂❤️

قبل ازدواج یه پسری بود اومد توزندگیم اولش نقاب ادمای خوب زده بود منم فکر میکردم باهاش ازدواج میکنم بعدش روی واقعی خودشو نشون داد فهمیدم ادم خوبی نیست و بسیار بد دل و بددهنه ازم عکس فیلمای خیلی بد داشت. وقتی خواستم ولش کنم اومد گفت اگه یکروز ازدواج کنی ابروتو میبرم

من با کس دیگه ازدواج کردم

شهر کوچیک بود

دوماه بعد ازدواجم طرف اومد اینستای شوهرم و پیدا کرد به شوهرم نوشته بود سلام خوبی میشع شمارتو بزاری . من فکر کردم زنگ میزنه به شوهرم شرفم و ببره اما اصلا زنگ نزد و هییییچ خبری ازش نشد تا اینکه یکسال بعد اومده تو تلگرام یه شوهرم عکس دست تو دست من و خودشو فرستاده البته اینم بگم چهره مشخص نیست فقط دسته همونو فرستاده و دیلیت اکانت زده

من بازم داشتم دق میکردم تا اینکه بابام رو فرستادم رفت ازش شکایت کرد

و به یه هکر گفتم رفت پسره رو تهدید کنه

پسره غیر مستقیم به گوه خوری افتاده بود که واسه من همه چی تموم شدس و من دنبال دردسر نیستم و من همه چیو پاک کردم و خیالتون راحت و تهدید نکنید و بوش جایی در نیاد و از اینحرفا

و به گوشی مامانمم پیام داده که شماره منو پاک کنید من هیچی نداشتم و ندارم شکایت هم کردین. خیالتون راحت من دنبال دردسر نیستم و سو تفاهم شده خیلییی تاکید داشت شمارش رو پاک کنیم

بنظرت این ادم چه مرگشه؟؟؟ابروم و میبره یروز؟؟😭😭😭😭😭😭به امام حسین دارم دق میکنم

به قول شایع دیر میفهمی زندگی نکردی و شش دنگ حواست به چی میشه ها بوده🙃❤️‍🩹.عقد💕🫂
الهی اره خراب کرده واقعا بینی غیر طبیعی شده صبر کن بعدا جایه بهتر ترمیم کن اگه خوب نشد

خیلییی جلوی خودمو میگیرم ناراحت تر نشم چون میدونم داغون میشم

پول ترمیمی زیاده مخصوصا اگه بخوای اون شکلی بشه ک بهت میاد طول میکشه بدست بیارم

من فقط هجده سالمه همه میگفتن کوچک تر میخوری 

شبیه بیست هشت ساله ها شدم💔

🌜

خیلییی جلوی خودمو میگیرم ناراحت تر نشم چون میدونم داغون میشمپول ترمیمی زیاده مخصوصا اگه بخوای اون شک ...

منم بعد عمل یکم ظاهری بد شد یعنی اونی که میخواستم نشد دیگه ترمیم نکردم بیشتر عملا همینه اونا که می‌بینی میزارن معمولا بهترین کاراشونه اونم با فتوشاپ باز 

همیشه سعی کن یه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی حتی اگر کوچیک یا کم اهمیت باشه ، همین که باعث شده برای چند لحظه خوشحال باشی کافیه.
منم بعد عمل یکم ظاهری بد شد یعنی اونی که میخواستم نشد دیگه ترمیم نکردم بیشتر عملا همینه اونا که می‌ب ...

بعداز اینکه اتل دراورد قیافمو دیدم حالم بد شد اصرار داشتن بزارن تو پیج 

عملم سخت گذشت زور داره

🌜