2777
2789
عنوان

زنانگی

99 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها ببخشید من تو تاپیک قبلم نوشتم چند روز پیش اما نتونستم ادامه بدم کاری پیش اومد جواب هیچ کسم اونجا ندادم

سلام خانم ها خواستم چند نکته باهاتون به اشتراک بزارم 

👈یک ،هرروز بعد آشپزی به خصوص ظهر ها ،قبل اومدن همسرانتون ،یک دوش گردن به پایین بگیرید ،کل لباس ها رو عوض کنید تا از مام و دئودورانت و اسپری خوشبو کننده استفاده کنید و یک آرایش ملایم داشته باشید 

سعی کنید موهاتونو بعد هر حموم خشک کنید سشوار و اتو بکشید ،اگه هزینه کراتینه کردن ندارید ،چند ماهی از خرجای اضافی و فرعی تون بزنید پس انداز کنید و اگه موهاتون لازم به کراتینه و پروتئینه کردن دارن بکنید ،حداقل سه ماه حداکثر شش ماه همیشه آماده و مرتب هستید

👈دو لازم نیست همیشه لوازم آرایشی گرون و برند داشته باشید از برند هایی با قیمت های مناسب استفاده کنید ،کرم پودر و پنکیک خوبی تهیه کنید 

سعی کنید تثبیت کننده آرایش تهیه کنید 

اگه هزینه کاشت مژه ندارید خرید مژه مصنوعی و چسب با قیمت های مناسب استفاده کنید

👈سه،حتما ورزش کنید 

اگه هزینه رفتن به باشگاه رو ندارید رقص و ورزش در خانه و پیاده روی بهترینن 

👈چهار کتاب بخوانید 

کلی پی دی ابرو کتاب های صوتی رایگان توی ایران صدا و بعضی اپلیمیشن ها هست که میتونید استفاده کنید 

هم باعث میشه دایره لغاتتون افزایش پیدا کنه هم آگاهی و اطلاعاتتون هم علو سوالتون و فن بیانتون بیشتر میشه 

دیدید بعضیا هنگام صحبت کردن از واژه های قشنگ و جالبی استفاده میکنن که کمتر دیگران استفاده میکنن و اطرافیان میگن وای فلانی چه با کلاسه چه باسواده ،حرفاشونم بیشتر خریدار داره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

👈پنج 

آب زیاد بنوشید 

هرروز سعی کنید دتوکس برای خودتون آماده کنید 

من نمیتونم دتوکس براتون پیشنهاد بدم 

چون وضع بدن و مزاج و سلامتی سما را نمیدونم 

اما خود من دتوکس لیموترش تازه و آب ولرم استفاده میکنم ناشتا 

👈شش

هفته ای دوبار حتما ماسک بدن و ماسک صورت استفاده کنید 

میتونید این ماسک ها رو آماده بخرید از برند های مختلف 

یا خودتون تو خونه آماده کنید 

ماسک بدن :سفید آب ،ماست و گلاب ،لایه برادری ،سفیدی ،شادابی و نرمی  میدن من توی حموم ماسک رو استفاده میکنم هفته ای دوبار 

ماسک صورت من آماده می‌خرم گاهی طبیعی تو خونه هم درست میکنم 

همههم از پوست تعریف مبکنن