2777
2789
عنوان

خانومای اشپز راهنماییم کنید لطفا

52 بازدید | 10 پست

خودم تقریــــبا اشپزما.البته تقریبا. ولی ی سوال یا راهنمایی ازتون مخاستم 

برای ۱۰۰ الی ۱۵۰ نفر زرشک پلو مخام اماده کنم.

بنطرتون ران و سینه رو قبل از پخت اول تو روغن سرخ کنم بعد با پیازو فلفل و زعفران رب و... بپزم 

یا اول بپزم بعد سرخ کنم 

کدومش طعمش بهتر میشه.؟ 

اگر اول بپزم میتونم کف ش  رو جمع کنم 

ولی همون اول سرخ کنم  و بعد سس و موادش رو اضاف کنم ک نمشه کف ش رو جمع کرد.؟؟؟ 

میشه نظر بدید؟؟؟ 

اول باید سرخ کنی بعد بپزی

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹

من میزارم یه جوشمیزنه ابشو خالی میکنم بعد سرخ میکنم سس شو میریزم اروم میپزه

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
اونوق کف مرغ رو جمع نمکنید؟

نه عزیزم اینجوری دیگ کف نمیکنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
سفت نمشن اونجوری؟

نه من همیشه درست میکنم برای خیرات و ... خیلی خوب میشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2804
اهان پس اول همشونو سرخ کنم بعد ادامه ماجرا دیگه درسته؟

اره عزیزم هویچ و فلفل دلمه هم بریز توش

ان شالله قبول باشه التماس دعا دارم

دعا کن بچم سالم باشه و بمونه برام

1
5
10
15
20
25
30
35
40