2777
2789

شوهرم ناس تو ماشین گذاشته بود.خواهرشوهر دید ب من گف بی عرضه چرا چیزی نمیگی بهش.

یکم گذشت شوهرم میخواست ناس بندازه خواهر شوهر و ب شوهر گفت همین چی داره ک مصرف میکنی.منم چون حرف خواهرشوهر تو خودم ریخته بودم ب شوهرم گفتم دیگه از اینکار ها نکنی.بی عرضه گی رو هم نشون میدم.بعدش رسیدیم خونه خواهرشوهرمم بود.شوهرم بهم گف کی بهت گف بی عرضه منم گفتم خواهرت.از خواهرش پرسید گف تو گفتی؟اونم در کمال ناباوری منکر شد و گف من نگفتم.بماند ک شوهر و مادرشوهر میخواستن من رو زنده زنده خاک کنن.درحالی ک خواهرشوهر بهم گف بی عرضه خیلی خودم رو نگه داشتم ک جوابش رو ندادم‌الان مادرشوهر و شوهر همه منو مقصر میدونن.شوهرم میگه مگه بی عرضه فحش هس ک ناراحت شدی.اگ من این رو ب خواهرش میگفتم رسوام میکردن. ب نظرتون الان رابطه ی من با شوهرم و خواهرشوهرم چجوری باشه؟

نمیزاره من خودم تنها برم.گوش کنین.کلا گیر میده بهم .تنها نمیزاره بیرون برم.اجازه ادامه تحصیل نداد.ناس میندازه سیگار میکشه.و چند بار دیدم پیک نیک رو یواشکی برمی‌داره و چیزی مصرف میکنه.بچه ننه هس.حمالی خواهرش رو میکنه.بچه های خواهرش ک میان ب خدا چند پلاستیک خوراکی می‌خره میده.شده در روز چند بار رفته براشون چیزی گرفته.جوری شده ک خواهرزاده هاش میان خونمون اول ب من میگن خوراکی چی داری بخوریم!خواهرش هم دیروز بهم گف بی عرضه شوهرت ناس میندازه چرا چیزی نمیگی منم بهش گفتم بازبون خوش و با دادو بیراه گفتم فایده نداشته

شوهرم ی روز کامل مادرش رو برد دکتر و مغازه ش رو بست اما من رو نیم ساعت برام وقت نذاشت ببره ازمایش و میگف نمیرسم.بهش میگم ی روز برا اون وقت گذاشتی نیم ساعت برای من وقت بزار میگه من بزارم مامانم بمیره نبرمش دکتر در حالی ک مامانش از چندماه پیش وقت گرفته بود و مریضیش در حد مرگ نبود.حالم بده سردرد دارم.خودش بهم میگه خواهرم مادرم رو از جون خودم بیشتر دوست دارم یعنی بهم می‌فهموند ک از من بیشتر دوست داره.دلم مرگ میخواد فقط.بهش میگم باید ما تموم کنیم میگه ب چپم.ازدواج دوممه.نمیدونم چجوری طعنه کنایه های بقیه رو بشنوم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جلوی شوهرت بگیر 

ک اینکارو نکنه  ناس  خیلی بده

ترجیځ  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏
میشه از بدی های ناس بگی

اززناس  زیاددمطلع نیستم   فقد میگن بده ممنکنه سمت اعتیاد  دیگه بره  مانند گل 

ترجیځ  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

نباید بگی من مهمترم برات یا من بیشتر از مامانت دوست داری اونا هم لج میکنن مگه مردا از این چیزا میگن بعدم چرا حق تحصیل نگرفتی؟ چرا به مردی که چند ماه میشناختیش اعتماد کردی؟

⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن هرچه میخواهد دل تنگت بگو خیلی خوبه⭐️چند شعر زیبا: در جوانی پاک بودن شیوهٔ پیغمبریست ؛ ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار / بنی‌آدم سرشت از خاک دارد ؛ اگر خاکی نباشد آدمی نیست / برگ درختان سبز در نظر هوشیار ؛ هر ورقش دفتری است معرفت کردگارمن از چند تا دارو نتیجه خیلی خوبی گرفتم و تا بتونم معرفیشون میکنم قطره پرسیکا برای پوسیدگی و درد دندون روغن بنفشه بر پایه زیتون از سایت mte24 برای سفیدی مو که البته بیماری نیست ولی مثل معجزه بود سیاه شدنش ویتاگنوس برای درد پریود که تو همین سایت گفتن برای نازایی هم استفاده کردن قطره زعفران و اسطوخودوس زردبند برای اعصاب قطره ایبروگل برای مشکلات گوارشی🌱

این  اقا اعتیاد داره 

مشکل داره شمارو بی ارزش میدونه ،سعی کن بچه مچه ازش نیاری فقط 

بلکه تونستی خودتو نجات بدی 

بچه بیاری جفتتون بدبخت میشید چون اون هم میخواد غصه بخوره 

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

2810