2777
2789
عنوان

شوهرم ناراحت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1544 بازدید | 73 پست

چرا شرایطتون اینجوری شده و آواره شدید؟

مقصر کیه؟

شوهرتون ب عمد این کارو کرده

خدایاشکرت❤️ دندانپزشک هستم، بخاطر شرایط بارداریم درحال حاضر فقط ۲روز در هفته مطب میرم و میتونم اینجا بیشتر مطلب بخونم، با بی ادبا هم کاری ندارم🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باورمیکنی پدرشوهرم نصف شب ازخونه بیرونمون کرد دادمیزدگم شین بیرون ازخونه من جایی نداشتیم بریم تاصبح ...

میدونم عزیزم من مادرشوهرم زن خوبیم هست اما یه جاهایی اونقدر دلم شکست که فقط خدا میدونه .الان با اینکه درامدمون هم کمه گاهی به شوهرم میگم فکر پول پیش هستی فکر فلان کار هستی من اینقدر جمع کردم اگه توام فلان کارو کنی راحت میشیم و منت کسی سرمون نیست .عزیزم کسی شرایط شما رو نمیدونم اما دعا میکنم تو همین روزای عزیز از راهی و جایی که انتظار نداری یه فرجی براتون بشه

جلو پدرش نباید میگفتی

بنده خدا فکر کرده کنایه زدی به شوخی

ناراحت شده

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

دیگه حرفی هست که زده شده،و چون همین طور که میگید یکم الان شرایط زندگیتون پیچیده شده،همسرتون حتما با خودش فکر کرده شما از ازدواج با ایشون پشیمون شدید

به نظرم به جای اینکه خودتو سرزنش کنی ازش عذرخواهی کن و بهش این اطمینان خاطر رو بده که از عمد این حرف رو نزدی

کاربر خاموش🥹از ۹۷ تا امروز😍عاشق آشپزی و شیرینی پزی😀
میدونم عزیزم من مادرشوهرم زن خوبیم هست اما یه جاهایی اونقدر دلم شکست که فقط خدا میدونه .الان با اینک ...

خونواده شوهرم ظالمن به خداتوتاپیک هام هست چقدراذیتمون کردن خسته شدم کم اوردم 

چقد سخت میگیرین بابا ولش کنین بنده ی خدا رو 

رسما ترورش کردین 

شوهرته غریبه نیس ک بیخیال 

شرایط سختتو میفهمه و فشاری ک روت هست رو درک میکنه دیگه 

انشالله خیلی زود شرایطت اوکی بشه 

بری سرخونه زندگیت انقدددد خوش بگذرونی ک جبران این روزا بشه