2777
2789

فقط وقتی که پسر مجرد بیاد به طور رسمی ازت خواستگاری کنه بحث زیبایی و دوست داشتن مطرحه 

ولی وقتی متاهل میاد سمتت ، تو رو اینقدر آدم بی ارزشی دیده که به خودش جرئت داده برای لذت خودش مدت کوتاهی ازت استفاده کنه مثل دستمال کاغذی

برا خودت ارزش قائل نیستی یعنی بی حجاب میگردی که متاهل اومده سمتت ؟ 

کسی از فاسد حمایت نمی کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی کند به جز هرزه ها ( داستان روباه دم بریده رو پیشنهاد می کنم سرچ کنید بخونید تا علت حمایت بعضی ها از هرزگی رو متوجه بشید ) 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸بانویی باش که روز قیامت وقتی پیامبر ﷺ تو را دید بفرماید :  ایشان  بانویی هست که سنتم را زنده کرد زمانی که بانوان امتم دچار فساد( بی حجابی ، دوست پسر ، بددهنی ، بداخلاقی  و ... ) شده بودند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشه آخه از من چی گیرش میاد؟

شما خودتو زدی به اون راه یا خودتم نری چیزی هستی میخوای حرف بکشی ؟ این همه نظر دادن گفتن دنبال چیه بازم میپرسی از من چی گیرش میاد یعنی نمیدونی

کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤

یه مرد هوسباز چه جذابیتی برات داره که دنبال اینی بدونی هدفش چیه. معلومه هدف چیه. انقدر تو رو بی ارزش میدونه که فکر میکنه هیچکس بهت محل نمیذاره،تو هم چون کسی نیست بهش پا میدی. 

فقط وقتی که پسر مجرد بیاد به طور رسمی ازت خواستگاری کنه بحث زیبایی و دوست داشتن مطرحه ولی وقتی متاهل ...

باز ربطش دادین به حجاب؟؟؟😂 

یعنی هر کی بی حجاب باشه باید یه شب مغز بهش نخ بده؟!

شما چادریاا و باحجابا کسی نگاتون نمیکنه؟!

بکشین بیرون از اعتقادات شخصی دیگران 

کمی رکم تو ببخش .... 

فک کنم سرکاریه همه دارن کاملا توجیه‌میکنن باز حرف خودش میزنه 😐

یه لحظه لطفا👈👈من یه خانم خونه دار بودم اما تصمیم گرفتم تغییر کنم و همینطور شد و شدم یه🥰🥰 بانوی کارآفرین🥰🥰تو هم اگر دوست داری تغییر کنی بهم پیام بده
آخه متوجه نمیشم .چه جوری از من چی گیرش میاد؟

رابطه جنسی و تنوع جدید 

و بازیچه ی مدت و سرگرمی گذرا براش 

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.
فقط وقتی که پسر مجرد بیاد به طور رسمی ازت خواستگاری کنه بحث زیبایی و دوست داشتن مطرحه ولی وقتی متاهل ...

اون یارو چهارتا زن داشت زناش هیچکدوم بی حجاب نبودناااااا یکم فکر کن بعد حرف بزن

باز ربطش دادین به حجاب؟؟؟😂 یعنی هر کی بی حجاب باشه باید یه شب مغز بهش نخ بده؟!شما چادریاا و باحجابا ...

عزیزم آیه قرآنه میگه 

زنان و دختران بهتره باحجاب باشن 

تا به عفت و حیا شناخته بشن 

جدای از این بی حجاب باشی درموردت فکر بد می کنن 

من خودم دخترم کاملا درک می کنم 

یدفعه کم حجاب و باآرایش رفتم بیرون

خیلی مزاحمم میشدن

ولی باحجاب و بدون آرایش میرم بیرون بهم احترام میذارن 

برام ارزش قائل میشن و مزاحمت ایجاد نمی کنن 

کسی از فاسد حمایت نمی کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی کند به جز هرزه ها ( داستان روباه دم بریده رو پیشنهاد می کنم سرچ کنید بخونید تا علت حمایت بعضی ها از هرزگی رو متوجه بشید ) 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸بانویی باش که روز قیامت وقتی پیامبر ﷺ تو را دید بفرماید :  ایشان  بانویی هست که سنتم را زنده کرد زمانی که بانوان امتم دچار فساد( بی حجابی ، دوست پسر ، بددهنی ، بداخلاقی  و ... ) شده بودند
چه ربطی به حجاب داشت😐

خییییلی ربط داشت 

پست آخری که داخل تاپیک گذاشتم بخون

توضیح دادم

2810