2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین چشم رو هم نزاشتم از دیشب

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 25 پست
زنِ متاهله بچه داره

به شوهر زنه بگو 

از طرفی مادرت اگر کبودی داره برید پذشک قانونی بعد شکایت کنید اگر دوربین مداربسته بود از کتک کاری و تهدید فیلم گرفته بزارید زو پرونده

به پلیس بگید تهدید جانی کرده 

کاربر جدید نیستم سه بار تا حالا ترکیده کاربریم از سال 1399هستم                         تا الان خجالت میکشیدم از بیانش اما با افتخار از مسیحی های قدیمی ایرانی هستم .                     متاهل و عاشق ♥️  🇹🇷🇩🇪📍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیشرف شوهرش از اون بزرگ بزرگاس ولی بی عرضسواقعا نمیدونم!!!

بعضیا شوهرشون دوسداره زنش بایکی دیگه باشه.این وسط شوهر اونو زن این هیچی نمیگن شما چرا حرص میخورید

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
بعضیا شوهرشون دوسداره زنش بایکی دیگه باشه.این وسط شوهر اونو زن این هیچی نمیگن شما چرا حرص میخورید

من بابام ابرو داره دیشب نمیدونی چرا بابامو هول میداد مامانمو میزد 

سنشون هم بالاس

من بابام ابرو داره دیشب نمیدونی چرا بابامو هول میداد مامانمو میزد سنشون هم بالاس

خب حق نداره بیاره خونه ی شما ببره هرجا ک دلش خاست .برادر خاهردیگه نداری جلوشو بگیرن؟

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من

داداشت باید خیلی تحفه باشه که زنی که میگی شوهرش جز بزرگهای شهر با وجود بچه و شوهر به این حد از بی حیایی برسه با همچین مردی تو شهر دوره بیفته !  غیر این باشه به عقل همشون باید شک کرد 

به طور مبهمی آرزوی زمین لرزه یا صاعقه آسمانی داشتم تا بتوانم در دنیای آرام و روشنی به دنیا بیایم