2777
2789
عنوان

اگر مدیر دبیرستانتون رو توی خیابان ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 1574 بازدید | 64 پست

مدیرم منو تو دانشگاه دید انقد ذوق کردیم‌کلی بغلم کرد 

مدیر راهنماییم

https://www.karzar.net/214819        نه ب اعدام تتلو.      لطفا اگر انسانیت دارید برای همنوعتون یک دقیقه وقت بگذارید .ممنون . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من که الان متوسطه اولم

امااا مدیر پایه هفتمم ببینم میپرممم بغلششش  بازنشته شدد)))):

اما مدیر امسالم  ببینم ادب حکم میکنه فقطططط سلام کنممم و تامااممم ایش مدییرچندششش

اگر برمیگشتم به بچگیم والیبال رو زودتر شروع میکردم...                                                                    والیبال،روحم را تازه می‌کندحالم را خوب میکنداز همه مهم تر،باعث میشود روح و جانم زنده بشوند.                        

بیشتر ببینید
چرا عزیزم ؟

الان ک دبیرستانم 

سگو دیدی ؟از مدیر ما خوش برخوردتره 

و اینکه قطعا منو نمیشناسه ک تحویلش بگیرم 

طرف خوب باشه و یادش باشم سلام میدم...

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

بیشتر ببینید
قطعا میرم جلو اگر بشناسممعلم هام رو زیاد میبینم البته و بعد از بالای ۲۰سال می‌شناسن من رو

آفرین به شما . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

نظر شخصیتون رو بفرمایید .

میرم جلو سلام بهش میکنم

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

بیشتر ببینید
مدیرتون اینقدر بد بود ؟

اونموقع اره همشون سادیسمی بودن

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.»

بیشتر ببینید
الان ک دبیرستانم سگو دیدی ؟از مدیر ما خوش برخوردتره و اینکه قطعا منو نمیشناسه ک تحویلش بگیرم طرف خوب ...

متشکر که متن رو خوندین و جواب دادین . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

اونموقع اره همشون سادیسمی بودن

اون موقع یعنی کی ؟ حرف چند سال پیش میرنید ؟