2777
2789
عنوان

لطفا بچه هاتونو پشمون نکنید

173 بازدید | 17 پست

من وارد رابطه شده بودم بعد خانوادم حساسن رو این داستان خود خاک بر سرممم رفتم به مامانم گفتم مامانمم جدیدا هر جا میرم اصرار داره عکس بگیرمو این حرفا لطفا تو زندگیتون جنبه شنیدن داشته باشید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مامانا گول میزنن حرف بکشن😄

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
2803

بابای منو بگو بااینکه۳۰سالمه و متاهلم تا باهاش جایی میرم مثلا حتی یه پیرمرد هم ازم آدرس بپرسه یاحرف بزنه بدش میاد دعوام میکنه خیلی بدبینه

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
2804
2805
انشالله شماهم هیچ وقت خدابهتون بچه نده که همچین بچه هایی بار بیارید

به جای گارد گرفتن دیدگاهتون رو عوض کنید

توی این دوره ازدواج سنتی به طلاق ختم میشه.. زمان قدیم نیست که بسوز و بساز باشه

وقتی که رابطه‌ی دختر و پسر تهش به ازدواج ختم بشه و برای سرگرمی نباشه چرا مادر نباید پشیبان دخترش باشه؟

اگه مادر حامی بچش نباشه قطعا بچه پنهان کار میشه..

2801