2777
2789
من داشتم درآوردم ولی بعد چند سال دوباره گذاشتم

دلیل ک دراوردین چی بود؟خداروشکر یکی جواب داد.من لکع بینی داشتم با قرص خوب نشدم محبور شدم دربیارم ببینم از ای یو ذی هست ک تا درآورده لکه بینی برطرف شد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلیل ک دراوردین چی بود؟خداروشکر یکی جواب داد.من لکع بینی داشتم با قرص خوب نشدم محبور شدم دربیارم ببی ...

عزیزم اول که گذاشتم نزدیک دوسه ماه پریود بودم کامل بعدش 6ماه تمام لکه بینی شدم خیلی اذییت بودم تا اینکه قرص مفنامیک اسید بهم دادن یه دوره مصرف کردم کاملا درست شد لکه بینی 6سال بود داشتم خواستم بچه دومی رو بیارم خارج کردم بعد بدنیا اومدن دخترم دوباره گذاشتم ولی این سری دیگه مشکلی برام پیش نیومد خداروشکر 

خدایا کربلا رو میخوام من رو برسون به امام حسین جانم (دوستان هرکی امضام رو خوند برام صلوات بفرسته ممنونم 💚💚

حالا هم وقتی پرییود میشم از روز سوم شروع میکنم به خوردن مفنامیک که سریع قطع بشه 

خدایا کربلا رو میخوام من رو برسون به امام حسین جانم (دوستان هرکی امضام رو خوند برام صلوات بفرسته ممنونم 💚💚
عزیزم اول که گذاشتم نزدیک دوسه ماه پریود بودم کامل بعدش 6ماه تمام لکه بینی شدم خیلی اذییت بودم تا ای ...

من پریودم مشکلی نداشت بعد دوساعت پریودم کم شد تاخیر افتاد بعد دیگه بهم زیخت و لکه بینی شدم‌.شش سال لکه بینی زیاد نیست!؟

چقد گذشت تا دراوردین و دوباره باردارشدین؟

حالا هم وقتی پرییود میشم از روز سوم شروع میکنم به خوردن مفنامیک که سریع قطع بشه

من مفنانیک و مجسترول بهم داد .نمیدونستم مفنامیک تاکی بخورم،مجسترول هم شما خوردبن؟

من پریودم مشکلی نداشت بعد دوساعت پریودم کم شد تاخیر افتاد بعد دیگه بهم زیخت و لکه بینی شدم‌.شش سال ل ...

6ماه لکه بینی داشتم بعدش دیگه خوب شد بعد شش سال ای یو دی  در آوردم بعد دومین اقدام باردار شدم خداروشکر 

من مفنانیک و مجسترول بهم داد .نمیدونستم مفنامیک تاکی بخورم،مجسترول هم شما خوردبن؟

مجسترول نه نخوردم تا حالا من مفنامیک میخورم از روز سوم پرییودی به بعد هر 8ساعت یه دونه میخورم تا دو روز 

6ماه لکه بینی داشتم بعدش دیگه خوب شد بعد شش سال ای یو دی در آوردم بعد دومین اقدام باردار شدم خداروش ...

بعد از ای یو دی دراوردین..چقد زمان برد باردارشدین؟من لکه بینیم با دارو برطرف نشد

مجسترول نه نخوردم تا حالا من مفنامیک میخورم از روز سوم پرییودی به بعد هر 8ساعت یه دونه میخورم تا دو ...

من سه هفته میخوردم . مجسترول بیست روز..مثل قرص جلوگیری بعد قطع باید پریود میشدم ک نشدم تا امروز

بعد از ای یو دی دراوردین..چقد زمان برد باردارشدین؟من لکه بینیم با دارو برطرف نشد

دوماه بعدش