2777
2789

ما قصدمون جدی بود بعد پنج سال کات کردیم بعد دیدم این داره همش زنگ میزنه بی فایده اس اون زنگ منم زنگ زدم به باباش با موبایل خودم گذاشتم روبه روی هم موبایل هارو بعد باهم صحبت میکردن بعد یه جا دیدم داره ترکی صحبت میکنن سریع قطع میکردم  پنج شیش بار همین کارو کردم باباش همش می‌گفت تو زنگ زدی فلان باز پسره می‌گفت نه شما زنگ زدی (خودمم چند بار زنگ زدم به هردوشون همزمان

خیلی باحال بود نمیدونستم بخندم یا گریه کنم از آخر بهم کلی فوش داد گفت خط باباتو ذایورت کردی رو گوشیم فلان فلان شده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
من نفهمیدم

به بابام زنگ میزد همش گوشی بابام هم از این ساده هاست ترسیده بودم آخه نمیشد بلاک کنم 

با گوشی خودم زنگ زدم به باباش  تتلفن بابام هم که زنگ می‌خورد جواب دادم گوشیارو هم گذاشتم روبه روی هم باهم صحبت میکردن

اول گفتی زنگ میزدم به باباش بعد میگی با بابام حرف میزد من که نفهمیدم

گفتم ببخشید یادم افتاد دوباره خندم گرفته بود 

به بابام زنگ میزد همش گوشی بابام هم از این ساده هاست ترسیده بودم آخه نمیشد بلاک کنم 

با گوشی خودم زنگ زدم به باباش  تتلفن بابام هم که زنگ می‌خورد جواب دادم گوشیارو هم گذاشتم روبه روی هم باهم صحبت میکردن 

چی من نفهمیدم🤔🤔

با گوشی خودم زنگ زدم به باباش  تتلفن بابام هم که زنگ می‌خورد جواب دادم گوشیارو هم گذاشتم روبه روی هم باهم صحبت میکردن 

به بابام زنگ میزد همش گوشی بابام هم از این ساده هاست ترسیده بودم آخه نمیشد بلاک کنم با گوشی خودم زنگ ...

بابا شما و بابای اون باهم حرف میزدن؟

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی