2777
2789

خیلی سخته عزیزم ببینی جگر گوشت داره درد میکشه، الهی بحق این روزای عزیز خدا بهش سلامتی کامل بده براش حمد صلوات خوندم

میدونی مامان، خیلیا دنبال تاریخ1403/3/3بودن برای ثبت بهترین روز زندگیشون، ولی برای من بدترین تاریخ عمرمه🥹روزی که دیگ لگد نزدی حرکت نکردی و فرداش بهم گفتن قلب کوچولوت ایست کرده اونم تو هفته32،وقتی که فقط چندهفته بود به بغل گرفتنت🥹😓نمیدونم حکمت خدا چی بود شکرش به داده و ندادش ولی مطمئنم برام جبران میکنه خدا باز بهم دخترمیده 🥹💚
ده تا براش میخونمتوام برای شفای قلبم دعا کن که مجبور نباشم بچه امو سقط کنم💔💔

چراعزیزم دلیلش چیه

برات صلوات فرستادم انشالا که هرچی خیر برات پیش بیاد 

میدونی مامان، خیلیا دنبال تاریخ1403/3/3بودن برای ثبت بهترین روز زندگیشون، ولی برای من بدترین تاریخ عمرمه🥹روزی که دیگ لگد نزدی حرکت نکردی و فرداش بهم گفتن قلب کوچولوت ایست کرده اونم تو هفته32،وقتی که فقط چندهفته بود به بغل گرفتنت🥹😓نمیدونم حکمت خدا چی بود شکرش به داده و ندادش ولی مطمئنم برام جبران میکنه خدا باز بهم دخترمیده 🥹💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا بخق علی اصغر حاجتت بده

ممنون عزیزدلم،فدای محبتت

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بعد از ۱۲ سال، در کمال ناباوری، به طور طبیعی باردار شدم، برای سلامتی بچه ام دعا کنید🤲
چراعزیزم دلیلش چیهبرات صلوات فرستادم انشالا که هرچی خیر برات پیش بیاد

ممنون عزیزدلم،فدای محبتت

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بعد از ۱۲ سال، در کمال ناباوری، به طور طبیعی باردار شدم، برای سلامتی بچه ام دعا کنید🤲