2777
2789
عنوان

کلاهبرداری از دیوار

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 33 پست
۲۰تومناز دوتا کارتمون

عزیزم حتی اگر طرف میومد هم ماشینم میدیدی هم نباید اینکارو میکردی بدون مدرک پول بدی، اونم ۲۰ تومن، حتما با یه وکیل مشاوره داشته باش

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ینی بیست میلیونو خورد؟؟😑

اره  ناراحت شدم  اصلا ... تو چ وضعی  اعتماد  کردیم

من خرید  سیسمونی بچم مونده

پول قرضی واس خرید ماشبن

ک مثلا پیاده نمونیم

نمیدونم یهو چیشد اعتماد کردیم

شوهرم ومن قبلش هی بهم میگیم  داستان داره وکلاهبرداری د‌...

خوب پاشو زود بیا قولنامه بنویسیم

اما دیدیدم  نخیرررر ما پول زدیم یارو پیچونده مارو

عزیزم حتی اگر طرف میومد هم ماشینم میدیدی هم نباید اینکارو میکردی بدون مدرک پول بدی، اونم ۲۰ تومن، حت ...

باورت میشه بالا ۲۰تا شوهرم  ماشین معامله  کرده

میگه  با مدارک کامل    پول بیانه بدید باید دوقبضه بره پارکینگ تا فرداش ک قطعی بشه

اصلا با اگاهی کامل  خودمون گفتیممممم ک کلاهبردی زیاده بیانه دیوار نباید بزتیم

اما عکس مدارک و...ک داد انگار  ب نظامی بودن و... اعتماد وردیم

جوری صحبت کرد  ک پول لازمم

امشب بفروشم

شوهرم‌گفت منم ک نیستم

از اینور تعطیلات پیش رو بدون ماشین نمونیم

😏😏😏

اصلا گفت مدارک‌میفرستمستوان یکم مملکته معلوم نیس اونم جعلیه چیهکلی کارت ملی و عکس کل کارت بانکیش ...

هرچی بفرسته مگه به عکسه

تعجب میکنم از سادگیتون

چند روز پیش پیام اومد تو دیوار برا شوهرم،هیچ شماره ای نداشت

نوشته بود پلیس فتا و یه عالمه دری وری

اخرش یه کد از طریق روبیکا فرستاد

و هی میگفت کدو زود بفرسید تا حسابتون معلق نشده

نفرستادیم

فهمیدیم هکر بود وقتی از پشتیبانی دیوار پرسیدم

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/
باورت میشه بالا ۲۰تا شوهرم ماشین معامله کردهمیگه با مدارک کامل پول بیانه بدید باید دوقبضه بره ...

میدونم عزیزم گاهی وقتا پیش میاد برای همه، اما خب کاریه که شده بنظرم با نظر وکیل پیش برید چون پول کمی نیست خودسر جلو نرید که ضرر بدید

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
هرچی بفرسته مگه به عکسهتعجب میکنم از سادگیتونچند روز پیش پیام اومد تو دیوار برا شوهرم،هیچ شماره ای ن ...

میگم  خودممم

با اگاهی کامل ادم گاها گول میخوره

منم دانسته دانسته  گول خوردم

میدونم عزیزم گاهی وقتا پیش میاد برای همه، اما خب کاریه که شده بنظرم با نظر وکیل پیش برید چون پول کمی ...

شوهرم الان از کلانتری اومد

گفت کد ملی و.. واس ی ادم با سابقه کلاهبرداری  ماشین،:هست

گفت فردا برم پیش رییس کلانتری  ولی طرف گفت بی فایدس  اینا چند دست چرخیدن و... داستان دار هستن 

واقعا ایشالا ک کوفتش بشه

شوهرم الان از کلانتری اومدگفت کد ملی و.. واس ی ادم با سابقه کلاهبرداری ماشین،:هستگفت فردا برم پیش ر ...

آره خب رسیدن به پولتون غیر ممکنه مگر معجزه بشه، حالا کار خوبی کردید رفتید کلانتری انشالله خدا کمک کنه

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️