2777
2789
عنوان

چقدر اهمیت دارد که بدانید همسر تون قبل از شما به کسی دیگر علاقه داشته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5545 بازدید | 124 پست

هیچ اهمیتی نداره اما متاسفانه باید بگم که::

زمانیکه باهمسرم آشنا شدم اصلا قصد ازدواج نداشتیم و وقتی شروع کرد از رابطه های قبلیش بگه منم گفتم که برام مهم نیست گذشته ات دونستنش فقط منو حساس میکنه،،همین جمله باعث شد که کودک درون لوس و لجبازش بامن سرناسازگازی بذاره،،به هر بهونه ای از گذشتش میگفت و وقتی شروع میکرد منم عین بچه ها با صدای بلند میگفتم آآآآأآآآآآآ و اون انگار خوشش میومد و میگفت انقدر میگم تا اب بندی شی،خلاصه اینکه دونستن رابطه هاش با جزئیات انقدر اذیتم کرده و میکنه که با هر ناراحتی میرم تو حالت مقایسه.

الان پشیمونه از کارش و میگه کم عقلی کرده اما اون خاطرات تو ذهن من لونه کرده و چهار ساله همیشه باهام.

دونستن گذشته ها ( روابط عاطفی )هیچ کمکی به شناخت همدیگه نمیکنه فقط مثل خوره میفته به جونت.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهم اینه تو زندگی متعهد باشه و خیانت نکنه . عشق و عاشقی قبل ازدواج برای اکثر دختر و پسرها پیش میاد .   

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

من پنج ماه با شوهرم دوست بودم بعد اومد خواستگاریم و قبل ازدواج بهم گفت با یه دختر دیگه ای حدود دو ماه دوست بوده منم چون بهش اعتماد داشتم گفتم مشکلی نیست 

تو نی نی سایت که میام احساس میکنم < کارما > بیخ گوشمه آمادس یچیزی بگم تلافیشو سرم دربیاره از بس میگین کرما کارما کارما

من و شوهرم با هم فاميليم

اون قبل من چند سال با يه دخترى از تو فاميل دوست بوده جوري ك كل فاميل ميدونستند و حتي قرار ازدواج داشتند با هم،راستش شوهرم يكي از پسراى آس فاميل بود منم آنچنان آش دهن سوزى نبودم برا همين خيلي گوشه گير بودم جورى ك اصن كسي منو نميشناخت تو فاميل كلن بي حاشيه بودم

شوهرم پنج سال پيش بخاطر خيانت دوست دخترش ولش ميكنه و يه جورايي عارف مسلك ميشه 😂

بعد ك داداش من رف خاستگارى برادرزاده ش اون منو تو نامزدي ديد از اونجايي ك خيلي مغرور و پر ادعا بود نميخواستم مثه دختراي ديگه خودمو خراب كنم برا همين وقتي از پيشش رد شدم بش سلام نكردم حتي نگاش نكردم

نگو شوهرم عاشق بي اعتنايياي من شده😁😬

اومد خاسگاريم و منم ك خركيف شده بودم پسر اس فاميل دلدادهم شده جواب مثبت دادم😍😊☺️

الان خدارو شكر خيلي خوشبختيم عشق توى تمام رگ و پي زندگيم هس هيچوق ب روى شوهرم نزدم ك قبلا عاشق كسي ديگه بوده چون ميدونم اون موقع جوون بوده مثه من و هزار آدم ديگه

الان عشق شوهرم ب من زبانزد كل فاميله😋

اين مهمه

راستي دوست دخترش ك فاميل هم باشه هر وق تو مراسمي ما رو ميبينه اخم ميكنه و رو ميگيره ولي من خيلي ريلكس بش سلام ميكنم ك بدونه بازنده كيه😂😂😂😂😂😂

بستگی داره به خود آدم. من اگه تا حالا عاشق نشده باشم و یا هیچ دوست پسری نداشته باشم خیلییی برام مهمه اونم نباید گذشته ای داشته باشه.( هنوزم همچین دخترایی هستن که فقط به دنبال تحصیل و پیشرفت بودن نه پسربازی)

ولی اگه خودم گذشته ای داشته باشم میگم : "بالاخره هر کسی یه گذشته ای داشته و آینده مهمه"

برای من اهمیت نداره که آیا قبلا کسیو دوست داشته یا نه ولی خیلی برام مهمه که اگه یکیو دوست داشته الانم بهش فکر میکنه یا نه؟؟؟

کوچولوی عزیز من الهی مامان فدات بشه تو که میدونی من هر روز و هر شب به اومدنت به وجود داشتنت فکر میکنم تو که میدونی لبای من فقط با اومدن تو خندون میشه خودت برو پیش خدا بهش بگو که بیای و دنیای مامانت بشی (برا همه منتظرا دعا کنید دامنشون سبز بشه)

خوب من اصلن برام مهم نبود یعنی قبل ازدواج کلن آدمه گیری نبودم و فکر هم میکردم بهتره که پسره زمانه مجردیش همه کاراشو کرده باشه و ندیده نباشه و فکر نکنه با اولین کسی که عاشقش شده ازدواج کرده و این فکرای خوشگل طور. بعده اینکه عقد کردیم اما ..... همه چیز تو بهترین شکل و اعتماد فول فول و ما یه طوری هم بودیم که اصلن گوشیه همو چک نمیکردیم تا بعد از سه چهارماه یهو یه شب دیدم شوهرم مثه دیوانه ها گوشیشو نگاه میکنه و میخنده و تایپ میکنه منم انقدر خوشبین که فکر کردم کسی جکی چیزی میفرسته وقتی سرمو بردم جلو ونگاه کردم دیدم یه شماره سیو نشده تو لگرام طومار طومار براش مینویسه و اونهم داره جواب میده جالبیش اینه که اولش اصن شکم نبرد و اونم گفت همکارمه فقط جمله اینکه کسی خونشون نیست و مادر و پدرش شهرستانن و اینکه ساعت 12 شب کدوم همکاره مردی آمار خونه خالی به همکارش میده ظرف چند ثانیه جرقه تو ذهنم شد

و اون شب تمامه اعتمادم به مردها به عشق دوست داشتن و همه چیز از بین رفت و بدتر از همه چیز اعتقادا و باورایی بوود که تو من شکست .چون ما با هم خوش بودیم خیلی خیلی همو دوست داشتیم خانواده هامون باهم هیچ مشکلی از اولین روز هم نداشتن انگار همه چیز از بالاترین نقطه افتاد و شکست. و اون خانم کسی بود که قبلن دوست بودن و قرار بود ازدواج کنن تواون قضیه با اینکه شوهرم قسم خورد که هیچی نبوده و اون خانم فقط میخاسته دردو دل کنه و اون اصلن از اون خوشش نمیاد من خیلی خیلی خیلی ضربه خوردم و تا چند ماه ازش متنفر بودم

کاربران عزیز لطفا در طرح موضوعات این قسمت با ما همکاری کنید. 

اگر موضوعی ذهن شما رو به خودش مشغول کرده و دوست ندارید با کابری خودتون مطرح بشه، محتوای موضوع رو برای بنده اعلام ارسال کنید تا به شکل طرح مسئله مطرح بشه و سایر کاربران تجربیات خودشون رو به اشتراک بزارن.

کاربران محترم در صورت نیاز و تمایل می تونن مشکلات روانشناختی رو با کارشناسان بخش کلینیک در میان بگذارند

http://www.ninisite.com/clinic

و در دوران دوستی از عشقای قبلی هم برای همدیگه گفته بودیم و همه اعترافاتمونو کرده بودیم خانم تهرانی ج ...

گفتنش به هیچ عنوان درست نیس. حماقته. چرا باید نبش قبر کرد. رو به جلو دارین زندگی میکنین باز برگشتین پشت سرتونو همش نگاه میکنین؟ شکاکیت ایجاد میکنه و تو ذهن میمونه

2810