2777
2789
عنوان

چقدر اهمیت دارد که بدانید همسر تون قبل از شما به کسی دیگر علاقه داشته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5545 بازدید | 124 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من واسم مهم نبود ولی سوال پیش اومد واسم چون خودم قبل از ازدواج یکی دیگه رو دوست داشتم دوست داشتم بدونم شوهرم کسی رو دوست داشته یا نه 

گفت نه کسی نبوده تو زندگیش 

فقط مامان و ابجیش یکی دومورداز فامیلاشون واسه ازدواج پیشنهاد میکنن بهش اینم رد میکنه

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

شوهرم قبل از خواستگاري از من با دختر داييم دوست بود ولي در نهايت واسه زندگيش منو انتخاب كرد

كل فاميلمون هم ميدونستن و فكر ميكردن من سر اين موضوع جواب نه ميدم ولي من بله گفتم چون خودمم عاشق كسي ديگه شده بودم قبلش ولي واسه زندگي شوهرمو انتخاب كردم گذشته هر كسي ماله گذشته هاست الانم با دختر داييم رفت و امد زياد ميكنم بااينكه مجرد هم هست

شوهرم قبل از خواستگاري از من با دختر داييم دوست بود ولي در نهايت واسه زندگيش منو انتخاب كرد   ...

چه دل بزرگی داری

زندگیم بهتر و بهتر می شود . حالا به سوی بهترین ها پیش می روم .  

کاربران عزیز هدف از طرح موضوع در این قسمت ، به اشتراک گذاشتن تجربیات و ارائه راه حل هست. قرار است هر هفته موضوعی در این قسمت مطرح شود و کاربران از راهکارها و توصیه ها و تجربیات یکدیگر استفاده کنند . اگر تمایل دارید در طرح موضوع همکاری داشته باشید ، به شکل پیام خصوصی محتوای خود را ارسال کنید تا پس از بررسی در این قسمت قرار بگیرد

اگر موضوع مطرح شده ، مشکل بزرگ زندگی شما است و نیاز به مشاوره و راهنمائی دارید با کلینیک نی نی سایت در ارتباط باشید

http://www.ninisite.com/clinic

شوهر من طفلکی سرش تو کتاب و درس بوده همه اش!

اما خودم قبل از ازدواج با کس دیگه ای بودم، همسرم هم میدونه واصلا ندیدم حساسیت نشون بده

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک

همسرم دوست دختر داشتە ولی بە گفتە خودش عاشق من بودە وباهم ازدواج کردیم البتە ناگفتە نموندەبعد ازدواجم در دوران دانشجوی دوست دختر داشتە کە من خیلی دیر فهمیدم اما من بچە هام و خیلی دوستدارم سکوت کردم و هرچند زندگیمون باعشق شروع شد اما من دلم شکست و.....😟

https://t.me/joinchat/AAAAAE5DxiIyMPVE3LZP-gمشاور محصولات اوریف لیم 
2810