2777
2789
عنوان

دختر عموم 6 سال عروسی کرده بچه چهارمش داره به دنیا میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1770 بازدید | 63 پست
سلام عزیزم. این ازمایش خوبه ولی کلی باید ازمایشگاهی انحام بده ک درصد اسپرم گرید A رو نشون بده

مامان مهرسا ،اون دو گزینه ای که ابنرمال زده برا چیه ؟چه دارویی بهش بدم با توجه به این آزمایشی که دیدی 

خداروشکر اطلاعاتت خیلی خوبه بی زحمت هر چی میدونی بگو

و این که بهم گفتی که تعداد فولیکول رو میشه بالاتر برد با دوز بالا دارو ،،فرق بین تخمک با فولیکول چیه ،این سری از ۵ تا ۴ تاش جنین نشده دلیلش کیفیت پایین تخمک هست؟چکار کنم که کیفیت بره بالا و همه این تخمکا تبدیل به جنین بشه چون تو تعیین باید تعداد جنین ها بیشتر باشه

مامان مهرسا ،اون دو گزینه ای که ابنرمال زده برا چیه ؟چه دارویی بهش بدم با توجه به این آزمایشی که دید ...

مایع منی توی تبدیل شدن ب مایع  ضعیف. یعنی مایع باید حالت طبیعی 30 مین مایع بشه ایشون یکم سخت تبدیل میشه..  بهترین دارو براش همون ویتامین سی ک کمکش میکنه

فولیکول مایعی ک تخمک تو خودش نگه میداره و موقع تخمک گذاری ازاد میکنه. گاهی سایزش خییلی بزرگ میشه ولی اون تخمک داخلش پوچ و بی کیفیت و اصلا رشد خوبی نکرده 

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان مهرسا ،اون دو گزینه ای که ابنرمال زده برا چیه ؟چه دارویی بهش بدم با توجه به این آزمایشی که دید ...

طبیعی ک با دارو زیاد کیفیت فولیکول پایین میاد و همیشه توی پانکچر همه تخمک ها باکیفیت نیست. با تقویت خودتون با دارو و رژیم غذایی درست میتونید کیفیت تخمک بالا ببری

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......