2777
2789
عنوان

دختر عموم 6 سال عروسی کرده بچه چهارمش داره به دنیا میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1770 بازدید | 63 پست
خدا به بدنش رحم کنه فاصله سنی بچه ها خیلی پایینه اون بدن وقت نمیکنه استراحت کنه

بد ویار و بد زا هم هست.  بخدا لیسانس داره اونم دانشگاه دولتی. من 1 درصد فکر نمکردم انقد عاشق بچه باشه

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بد ویار و بد زا هم هست. بخدا لیسانس داره اونم دانشگاه دولتی. من 1 درصد فکر نمکردم انقد عاشق بچه باش ...

لیسانس چه رشته ای 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
الان میگن بخودش ربط داره! خواهشا مهمل نبافید، درسته بخودش ربط دارهاماکودکان فقیرکودکان بی آینده کودک ...

بخدا اگ بچهاش و خودش ببینی لاغر و رنگ پریده. اخه مادری که بد ویار هم هست چه حوصله ای داره برا بچه. شپهری که هییچ پس اندازی نداره 

بخدا اگ بچهاش و خودش ببینی لاغر و رنگ پریده. اخه مادری که بد ویار هم هست چه حوصله ای داره برا بچه. ش ...

دلم برای اون بچه ها میسوزه

خدا نگهداره چنین بچه هایی باشه، تو این وضعیت وحشتناک! 

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
یکی هست تو اینستا کلیپش گذاشتن تو روستا تو یه خونه خرابه یه وانتم داشتن یازده تا بچه داشتن بعد زنه م ...

اینا رو خدا زده،عقل ندارن،احمقن ،اصلا ول کنید دهن منو باز نکنید،من به خاطر شغلم مناطق محروم زیاد میرم،چیزایی میبینم که مخم سوت میکشه،همکارم میگه مردای فقیر تنها به ....مینازن و چون موفقیتی ندارن فقط بچه درست کردن رو افتخار میدونن،من اگه تو دولت یه مقامی داشتم ،مردای فقیر رو عقیم میکردم

حتما شوهرش خوبه و رعایت حالشو میکنه. من که انقدر شوهرم بده و همش اولویتش بقیه ان و پدر منو درآورده ک ...

اون ک از 5 صبح میره تا غروب میاد. دختر عموم ماهی یبار میاد خونه عموم. همیشه تنهاس. 

جاری من تو۳سال۳تا اورده تازه دومیش پارسال بود که طبیعی خودش میگفت کلن ازجلوتاعقب روجردادن بخیه خورده ...

وااای گل گفتی اینم 3 تاش پسر بود شوهرش میگفت باید 6 تاشون کنی. حالا چهارمی دختر عزا گرفتن😂

دیروز یکی از دوستام که با هم زایمان دوم رو کردیم داشت میگفت جلوگیری ندارم.گفتم اگر بچه میخای بزار دو ...

فکر کن طرف اینقدر بدبخت و بی پوله که نمیتونه چهارتا داروی ارزون بخره. بعد خانم میخواد دوباره بزاد.

دلم برای اون بچه ها میسوزهخدا نگهداره چنین بچه هایی باشه، تو این وضعیت وحشتناک!

تقصیر دولت ک ماشین میده زمین نیده این بدبخت بیچاره ها به هوای اینا  فرت فرت بچه میارن

زبان و ادبیات فارسی

اهان 

عجیبه 🥲 اصلا فرهنگشون و دوست نداشتم مخصوصا اینکه گفتی واسه دختز چهارمی ناراحتن 

اون بچه قراره کلی ضربه ببینه

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
2810