2777
2789
عنوان

سه هفتس تو رژیمم امروز رفتم جلو آینه چقد پهلوهام آب شده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 31 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی قبلا با رژیم وزن کم کردی و اما دوباره وزنت برگشته؟

بله. چون باردار شدم. من تو بارداری اصلا وزن اضاف نمیکنم اما تو شیردهی فوق العاده وزنم میره بالا چون هی ضعفم میزنه هی میخورم

منم ده روزخ رژیم گرفنم روزی ۱۱۰۰ تا میخورم وباشگاه فعلا خودمو وزن نکردم پنجسنبه هفته بعد وزن میکنم ب ...

بسلامتی گلم ان شاالله موفق باشی. من چون شیر میدم خیلی اذیت میشم ولی وقتی به هدفم فکر میکنم جا نمیزنم

منم یه بیستایی باید کم کنمهیجوره انگیزه رژیم گرفتن ندارمناراحتمتا میام انگیزه پیدا کنم خونمون پر هله ...

اتفاقا من عاشق شیرینیجاتم و دقیقا دو روز بود که رژیممو شروع کرده بودم که مهمون با یه جعبه شیرینی اومد خونمون اماااا فقط نگای جعبه میکردمو حسرت میخوردم😒😂

خواستن توانستن است گلم😊

خوشششش ب حالت منم هم قد تو ام تازه شدم ۸۴‌ و خوردی 🥲🥲🥲🥲

عزیزدلم ادامه بدی حتما به وزن ایده آلت میرسی و خودتو ذوق میکنی.

من متاسفانه تو دوره شیردهی خیلی وزن اضاف میکنم

چه دمنوشهایی

صبح زود که بیدار میشم اول یه لیوان آب معمولی از شیر میخورم بعدش دمنوش زیره درست میکنم میخورم بعد از نیم ساعت صبحانه میخورم. قبل از ظهر یه استکان قهوه هسته خرما با یه تیکه شکلات تلخ میخورم. نیم ساعت بعد از ناهار دوباره قهوه هسته خرما با شکلات تلخ. قبل از خواب هم دوباره قهوه هسته خرما. رلستی یادم رفت روزی یه استکانم چای سبز میخورم

با برنامه کالری شمار میتونی وزن اضاف کنی

نمیشه همینم پریروز رفتم جایی خانمه ۴ بار بهم کفت خیلی لاغری خیلی لاغری....لباست تازه الان بهت گشاده....حالا ازدواج کنی چاق میشی....انقدر دو روزه ناراحتم چرا چیزی بهش نگفتم توهین نباشه خودش چاق خیلی...

2810