2777
2789

من برای یک کاری مجبور شدم حساب انلاین باز کنم( چون 18سالم نشده به اسم مامانم باز کردم)

کارتش قراره دوشنبه به دستم برسه اما روزی که پستچی میاد نمیدونم که چه ساعتی کارت رو میاره دم در خونمون 

منم میخوام خودم برم کارتو بگیرم که مامانم نفهمه

حالا استرس دارم میترسم کارت رو زمانی بیاره که مامانم بره در رو باز کنه

بنظرتون ایفونو قطع کنم اونروز؟  خودم پشت پنجره هروقت اومد برم درو باز کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آیفون که بغلش کلید داره قطع میشه ولی چه کاریه اون روز اجازه نده مامانت بره

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
اصلا میشه ایفونو قطع کرد؟

اره میشه

زیرش و پشتش یه کلید هست.

ولی بنظر میرسه با مادرتون در میان بذارید بد نباشه.

جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید.                                                                                                     کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@                                 حمایت می کنید؟💞

وقتی کارت تحویل پست میدن برات پیام میاد خودت برو پست تحویل بگیر 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

از این زیر مجموعه ها نشده باشی دختر.

که دو روز دیگه مالیات بیاد برای مامانت.مامانت رو در جریان بذار.

کسایی که می‌خوان ختم سریع قرآن انجام بدهند از روخوانی تحدیر استفاده کنن.یا برنامه رو خوانی قرآن تحدیر نصب کنن.
از این زیر مجموعه ها نشده باشی دختر.که دو روز دیگه مالیات بیاد برای مامانت.مامانت رو در جریان بذار.

نه زیر مجموعه نیست 

اما میدونم اگه مامانم بفهمه باید باهم جر و بحث کنیم