2777
2789
عنوان

باردارم بستری شدم میشه بیاید 🥲

229 بازدید | 10 پست

تب ولرز گلو درد و سرفه دارم بعد یه هفته که اصلا خوب نشدم هر چی دکتر رفتم اومدم بستری شدم کسی بوده تو بارداری بستری شه خیلی میترسم...با اینکه میدونم زیر نظر دکتره دارو باز میترسم 😔

خدا انشالا سلامتی بده 

منم توی بارداری سرما خوردم بدجور

خودشون حواسشون هست بهت داروهای گروه Bمیدن که مناسب خانومای باردار هستش 

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگران نباش وقتی زیر نظر دکتری هیچ اتفاقی نمیفته اون تب برات بدتره 

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
نگران نباش وقتی زیر نظر دکتری هیچ اتفاقی نمیفته اون تب برات بدتره

اینجا پره از آدمای مریضه🤕 من با یه پیرزن افتادم تو یه اتاق همش میترسم یه مریضی دیگم بگیرم 

مرسی گلم بچه اولمه واسه همین خیلی نگران میشم

منم بچه اولمه 

نگران نباش 

خدا خودش داده خودشم حفظ میکنه 

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 
اینجا پره از آدمای مریضه🤕 من با یه پیرزن افتادم تو یه اتاق همش میترسم یه مریضی دیگم بگیرم

مگه زایشگاه بستری نمیکنن؟ من همیشه تو زایشگاه بستری میشدم

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد