2777
2789

بهم راهکار بدید چجوری با این موضوع کنار بیام و بیخیال باشم و قلبمو بزرگ کنم 

زندگیم خیلی داستان داره انقد حال روحیم بده حتی نمیتونم تایپ کنم ... ولی میخوام راهنماییم کنید چجوری نسبت ب این مادر و پسر بیخیاال باشم.شوهرم خیلی ب مادرش وابستس و پول میده بهش مادرشم ی زن خودخواه و سواستفاده گره جلوی ماشین میشینه هرجابریم. تنها ی مسافرت نیمتونیم بریم ی خرید کنم حسودی میکنه . باهش داریم زندگیم میکمیم ۴ساله تا خونمون ک تو حیاطشه درس شه یعنی ب گوه خوردم افتا م جرات ندارم ر شوهرمم بگم نمیخوام اینجا زندگی کنم چون هرچی داشته واسه خونه خرج کرده . حالا میخوام کمکم‌کنید 

ببین فقط اینو بدون هسچوقتتتتت روبروش نگو برا مادرت نکن نخر.و....چون دقیقا برعکس حرف تورو انجام میده

زیر زیرکی از چشم بندازش در حد توان بهش کمک کنید سر بزنید اما قرار نیست با زنش تو ی ترازو باشه! 

خیلی با سیاست جلو برو

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربر۹۶🥺

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میدونید اگه زن مظلومی بود بخدا دلم میسوخت .‌ولی پررو هست فاز کلانتر بودن برمیداره. فقط انتظار داره . میدونم تغییری نمیکنن شوهرم پولو میده مادرشم اخلاقش هم همینه. چجودی بیخیال بشم دلمو بزرگ کنم. ؟ بخدا کارم شده حرص خوردن دیگه عصابی واسم نمونده. با شوهرمم نمیشه حدف زد چون رو مادرش حساسه . اگه حرفی بزنم منو میندازه و راحت میگه برو طلاق بگیر . هردوشون اخلاق بدی دارن منم بناب شرایطی نمیتونم فعلا جدا شم 

درکت میکنم عزیزم بدتر از تو من شدم که مادر شوهرم دستامو گرفت برد جلوی شوهرم گف بزنش گرفتمش😔

شوهر من بدتر از همه وابسته مادرش بود جوریکه سر مادرش بدون دلیل منو کتک می‌زد تا اینکه یه روز تصمیم گرفتم از خونه برم خونه مامانم به گوه خوردن افتاد حالا حتی جرعت نمیکنه اسم مادرشو جلوم بیاره😔😔ولی اینم بگم من خیلی کتک خوردم و زخم زبون شنیدم که بعدش رفتم پزشکی قانونی شکایت کردم😔🥲

ببین فقط اینو بدون هسچوقتتتتت روبروش نگو برا مادرت نکن نخر.و....چون دقیقا برعکس حرف تورو انجام میدهز ...

ی بار بهش گفتم کمتر خرج کن اوایل ازدواج زد تو دهنم ... دیگه چیزی نمیگم. فقط قیافم حرصی میشه 

درکت میکنم عزیزم بدتر از تو من شدم که مادر شوهرم دستامو گرفت برد جلوی شوهرم گف بزنش گرفتمش😔شوهر من ...

مادرم میگه برید سر زندگی خودتون خوب میشه بیینه خرجش زیاده دیگه نمیتونه اونقد خرج مادرش کنه. اخلاقش خوب میشه. باورت نمیشه وقتی مادرش ی روز نباشه انقد اخلاقش باهام خوبه . ولی مادرش باشه کم محلی میکنه دیونم کردن

ولی توعم سیاست به خرج بده طوری رفتار کن که انگار برات مهم نیست که به مادرش پول میده چون اگر بفهمه ناراحت میشی بدتر لج می‌کنه اینو من بر اساس تجربم میگمو ربطی هم به اینکه دوست داره یا نداره ،نداره

و اینکه قبل از اینکه خودش بخواد بده بگو به مادرت پول بده نیازش میشه رفته رفته میبینی که دیگه حتی یادش نمیاد کی به مادرش پول داده به شرطی که تو پیش قدم شی

ببین فقط اینو بدون هسچوقتتتتت روبروش نگو برا مادرت نکن نخر.و....چون دقیقا برعکس حرف تورو انجام میدهز ...

واسه خودم فکر میکنم رفتیم تو خونمون وقتی واسه خونه خرید کنه یعنی باید واسه مادرشم خرید کنه ؟ یا بگه این وسایل گرفتم یکمش ببر بده مامانم. اونوقت من باید چ رفتاری کنم ؟

مادرم میگه برید سر زندگی خودتون خوب میشه بیینه خرجش زیاده دیگه نمیتونه اونقد خرج مادرش کنه. اخلاقش خ ...

خب وقتی اون پیش مادرشه توعم سعی کنی پیشش نریو بری پیش مادرشوهرت بعد میبینی که مادرشو ول می‌کنه میاد پیش تو اینم تجربه کردم به قرآن 

ولی توعم سیاست به خرج بده طوری رفتار کن که انگار برات مهم نیست که به مادرش پول میده چون اگر بفهمه نا ...

اره میبینه اخم میکنم بدتر میکنه بیشتر حرصم بده. یعنی میگی بهش بگم ب مامانت کمک کن ؟ اگه بگم بدتر نمیشه ؟

واسه خودم فکر میکنم رفتیم تو خونمون وقتی واسه خونه خرید کنه یعنی باید واسه مادرشم خرید کنه ؟ یا بگه ...

بنظرم اگ ب توام میرسه بزار ب مادرشم برسه

منم عروس مردمم میدونم خداییش زور داره برای مادرشوهر ب درد نخور خرج کنی 

اما شما راه درستش اینه کنار بیایی. مثلا رفتید خرید قبل اینکه شوهرت برداره بگو عزیزم ی ماکارونی هم اضافه بردار برا مامانت... 

مردا عقل ندارن. بزار فکر نکنه تو جلوشو گرفتی و اون باااااید برا مادرش جبران کنه.... خودت کارایی ک شوهرت میکنه رو بکن کم کم کمترش کن. 

بزار فک کنه تو بفکر مامانش هستی.من شوهرم بدتر ازشوهر شما بود فقط با سیاست آدمش کردم. فک کن با لگد زد تو در اتاقشون گفت مامانم خط قرمز منه چیزی بهش بگی طلاقت میدم جلوی مامانش..... 

اما الان ی ساعت پیش مامانشو شست کنار گذاشت بخاطر من. 

با صبر وسیاست فقط جلو برو

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربر۹۶🥺

ب شوهرم میگفتم نرو انقد خونه مامانت خداشاهده هروووووز میرفت پیشش

الان بزور میگم بیا بریم ی سر بزنیم نمیاد

خیلی عذاب کشیدم تا ب اینجا رسیدم فقط راز موفقیتت اینه ک تورو شوهرت ی جوری نشون بدی ک واقعا مادرشو دوست داری واز اون بیشتر بفکرشی.

شوهرت چندتا خواهر برادر داره؟؟؟؟، 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربر۹۶🥺

دوسدارم زودتر برم تو خونم اصلا نبینم واسه مادرش چیزی میگیره یا پول میده. نبینم راحتره. میدونم مادرشه باید بده. ولی هرکاری میکنم رو خودم کار کنم نمیتونم کنار بیارم.فقط امید دارم ک برم خونم شوهرم ببینه خونه خودش خرج داره زندگیش خرج داره بهتر بشه.