2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

1سال قهرین!!؟؟؟ تو این یه سال هیچکدوم برا آشتی کردن تلاشی کردین اصلا؟؟؟

اون اره ی چنل زدع بود متن غمگین میذاشت ولی نرفتم جلو چون خودش گف تموم کنیم بعدشم انگار پشیمون شده بود منم ب غرورن بر خورد برم جلو هر چقدرم استوری اینا میذاشت

ببین، احساساتت رو درک میکنم

ولی این آقا بلاتکلیفه با زندگیش

با این کاراش داره تو رو هم میذاره تو بلاتکلیفی 

اگه شهامت نداره مستقیم بیاد حرف دلشو بزنه 

پس کلا از حافظت پاکش کن

بعضی از پسرا کمبود توجه دارن از سمت خانواده

و فقط میخوان توجه کسی رو داشته باشن

اون عاشقت نیست

اگه عاشق بود به هیچ وجه اجازه نمیداد 1سال قهر بمونید

ببین، احساساتت رو درک میکنمولی این آقا بلاتکلیفه با زندگیشبا این کاراش داره تو رو هم میذاره تو بلاتک ...

همین ک بعد ی سال فراموشم نکرده و کلیپ غمگین میزاره و وقتی میبینه منو صورتش سرخ میشه ینی دوسم نداره؟ اینم بگم من یکم مغرورم روز اخری بد بودم باهاش بهش گفتم فک مسگنس دلمو باختم بهت من هیچ وقت بهت حسی نداشتم 😔

پسرهاهرچقدرهم که مغرورباشن میرن دنبال کسی که دوستش دارن،اگردنبالت نیومده وخبری ازش نیست...خودتوگول نزن...متأسفم ومیدونم که یه ع و ض یم که بیرحمانه واقعیت رومیگه

عزیزم

میدونی هنوز مردا رو نشناختی

بهت میگم اون عاشقت نیست 

پسرس که عاشق باشه زمین و آسمون رو بهم میدوزه تا عشقش رو بدست بیاره

اینکه ازت خوشش میاد و دوست داره کنارش باشی ربطی به عاشق بودن نداره

اصلا خودت بهتر از هرکسی میتونه بفهمه عاشقت هست یا نه

به تمام مدتی که باهم بودین فکر کن

چطور بودین باهم؟ 

چقدر وقت میذاشت برات؟ 

چقدر بهت اهمیت میداد؟ 

چقدر باهات روراست بود؟ 

و اصلا اینکه چیشد کات کردین، و این جدایی و قهر 1سال طول کشید؟! 

خودت به این سوالا جواب بده، بعد اگه دیدی اون همیشه خوب بوده و اشتباه از خودت بوده پس برو سراغش و رابطه رو زنده کن اگه هم اینطوری نیست پس فراموشش کن

عزیزممیدونی هنوز مردا رو نشناختیبهت میگم اون عاشقت نیست پسرس که عاشق باشه زمین و آسمون رو بهم میدوزه ...

همه سوالا جوابش خوبه اما از بس حرف نزدیم ی سنگینی بینمون شده و اما من نمیتونم جلو برم 

ی بارم استوریش این بود ک انهایی ک شمارا ترک کرده اند  ب سمت شما بازخواهند گشت دقیقا فردای روزی ک منتظرش نیستی . این ینی اون فک میکنه من تموم کردم در اصل 

2810