گایز گایز به اسم کاربریم گیر ندین 😐 اون روز ک عضو سایت شدم حالم بد بود نیاز ب کمک و مشورت داشتم، چون هرکاری رو میخوام انجام بدم گند میزنم 😔😪 i am that i am 🤞🏻🌝
گایز گایز به اسم کاربریم گیر ندین 😐 اون روز ک عضو سایت شدم حالم بد بود نیاز ب کمک و مشورت داشتم، چون هرکاری رو میخوام انجام بدم گند میزنم 😔😪 i am that i am 🤞🏻🌝
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خیلی لازم دارم هر چی سایت و کلیپ گشتم و دیدم بازهم نشد
خیلی لازم دارم هر چی سایت و کلیپ گشتم و دیدم بازهم نشد
میخوای رو پی دی اف بنویسی؟ با اینشات هم میشه عکس رو انتخاب کن برو قسمت فونت اون گوشه یه علامت فلش هست اونو بزن میری تو قسمت دانلودا و بعد فونت رو اضافه میکنی رو چندتا عکس بنویس متنتو بعد عکسارو تبدیل به پی دی اف کن
if you could be anyone , would you choose yourself
میخوای رو پی دی اف بنویسی؟با اینشات هم میشهعکس رو انتخاب کن برو قسمت فونت اون گوشه یه علامت فلش هست ...
باید تو ورد انجام بدم